Luciafirande!

Då jag kom till dagis ( efter en cappuccino i bilen, höll på att somna...) så var Elian SÅ tröttis...Tydligen har han knappt sovit idag o varit lite less. Inte konstigt då han vaknade så tidigt idag, så nu sover en utmattad dagiskille på balkongen hemma. E är så ledsen som ej hann till Elians första Luciafirande men ibland går inte allt som man tänkt sig. Oavsett så var barnen jätteduktiga, de äldre sjöng o bjöd på lussekatter o pepparkakor som de bakat själva på dagis.

Vi spillde saft på en annan Mamma o Elian ville mest vara i famnen så efter en svettig timme tackade vi för oss. Nu andas jag ut o E plockar ur diskmaskin o röjer lite i vårt minikaos efter morgonen.


Mer spännande att leka lite mer ensam än att hänga med MASSA barn + föräldrar...


Elian ville kramas med sin GOA fröken!!


Elian hann springa iväg ifrån bilden :)

Kommentarer
Postat av: Souvisa

Hej Joseifin! Har följ din blogg ett tag nu. Sånt härligt familj du har. Kom in till din blogg av en slump för bra tag sen då jag var inne o sökte efter "gravida magar" (då jag väntade mitt andra barn).Kikar gärna på min lilla sidan på familjeliv.se...sökt på suvisa. Det är så roligt att läsa din blogg. Du är så positiv o glad jämt! Du smittar verkligen av dig! Tack!!!

2007-12-13 @ 17:04:26
Postat av: Melissa

mysigt!

2007-12-13 @ 17:47:34
URL: http://meli.blogg.se
Postat av: v

Så mysigt med luciafirande. Vår lilla kille var så besviken. Han skulle vara tomte på dagis idag men vi kunde inte åka dit pga magsjuka i familjen :( Tur att vi har hela julen framför oss.

2007-12-13 @ 18:04:47
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: anna

hej började läsa din blogg för ett tag sedan. jag bara undara om din son går på kommunal barnehage
eller i familiebhg?? jag har själv bott i oslo i ca 4 år men har gjort ett litet break nu för att prova på usa, men oslo kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och hoppas kunna återvända dit så småningom igen. saknar oslo massa. det var kul o se lite bilder från aker brygge osv. tyckte du var tuff som flyttade till oslo och har skapat dig ett liv där!:D
hoppas ni får en fortsatt fin kväll!
vh anna

2007-12-13 @ 19:13:14
URL: http://annamatildaeriksson.blogg.se
Postat av: josefine

Tusen tack!!!
v: nej så tråkigt, krya på!!
anna: Så kul, Oslo är en mysig stad!!! Lycka till i USA, Elian går i en privat barnehage!
KRAMAR ( lite stressad!)

2007-12-14 @ 08:32:32
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0