Vakna!

Nu är vi vakna i huset o jag dricker välling o Elian ligger bredvid mig i sängen på mage o tränar, himla duktig är han men han är ju stabil o stor så han kommer nog vänta lite med att rulla o sånt. Men som Farmor sa igår ( hon arbetar med småbebisar på vårdcentralen) så är hon inte orolig, vi ska njuta av att ha ett så harmoniskt o nöjt barn o sen kommer allt ske snabbt. Efter hon gått igår o jag var på toaletten ( my new home) så ropade E att han rullade över ifrån mage till rygg tror jag det var!?

Idag måste vi hålla oss inne igen, min mage är fortfarande knas. Men E ska ta ut lilleman då han kommer hem. Så det blir tvätta, amma, mysa, leka, läsa bok, byta blöjor o så börja om igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! god fortsättning på det nya året :)
hur mår ni där nere i norge?
hur var julen? visst var det mysigt med en bäbis att fira julen med? hur går det med elian och mamma rollen? Hur länge hade du tänkt vara hemma?
gud vilken fin lägenhet ni har, såååå mysigt..
läste att ni tittat på hus,,gud så spänande...ha de gott och hälsa familjen så gott..
ska åka på ikea idag med darlingarna mina..kram kram

2007-01-03 @ 11:00:56
Postat av: josefine

Kattis?:

Hej, vi har det bara bra förutom min magsjuka nu. o ni???! Ja det var helt lovely o ha en liten en att få så mycket fint åt, julen är för de små! Allting går väldig bra, stortrivs. Jag har ju ett år, dvs till o med augusti men ska nog förlänga tiden med senester o va hemma lite obetalt. Men jag vet inte riktigt hur det funkar med dagis, man får tydligen plats from augusti om vi nu får plats...men man måste ju kunna betala men inte lämna honom förrän i tex oktober? Du då?

Ha så mysigt, vi kommer t svall den 22 januari!

PUSS

2007-01-03 @ 11:11:54
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: mams

Morrn!
Bra att du sköter on dig gumman o. grattis ELian ,bra jobbat.Har köpt en Sverigeovarall till Elian.Ingemars svärson har ju sportaffär.Nu ska Ana o. jag ut i parken,vädret är underbart.Krya på dig!Ana hälsar.

2007-01-03 @ 11:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0