E lägger E

E l?gger E

Incident ikväll:

Jag köpte ett medel att smörja på tänderna (smått bedövande )  som gör ONT för lilleman, tänkte att det kan vara bra att ha då han har olidligt ont. Ställer in det vid D-dropparna o står bredvid E då jag ber honom smörja på lite, det gör han så går jag ut till middagen. Så ropar han förskräckt, han hade tagit fel flaska. De ser helt lika ut men den ena är D-droppar med droppgrej så det bara droppar ur den, den andra är 96% etanol med stor öppning så man kan ta fingret mot o smörja på tandköttet..... PANIK!!!

Men efter samtal till Bestemor, Giftcentralen o sunt förnuft förstår vi båda att det går helt bra. Han verkade inte annorlunda, o E sa att han knipit igen munnen o fått det mesta på kinderna, trots det så var ju halva lilla flaskan tom. Men E fick bara panik o ropade till mig o sa att han hällt fel, då fick jag panik. Men i efterhand är konklutionen:
Det är till för att ha i munnen på spädbarn, han fick inte i sig mycket mer än anbefallen dos / dag o han väger mycket så det är inte så farligt. PUH! Ibland har man tur....såg framför mig ambulans, magpumpning mm....

Här på bilden i ny pyjamas utan massa starka grejor på, biter sig i läpparna som vanligt! Världens bästa Pappa har du Elian! 

Kommentarer
Postat av: Anna

De var tur att de gick bra.
Du har blivit utmanad. Kolla i min blogg=)

2007-03-08 @ 21:12:12
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Nina

Gud kan tänka mig er panik. Tur att det inte va någon fara.

Måste bara säga (har nog sagt dig några ggr förut)det är underbart att följa din blogg och ta del av ert liv. Jätte mysigt.

Sov så gott.
Kram

2007-03-08 @ 21:32:28
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Åh, fy vilken ångest man får när man gör sånt där! Och så förstorar man upp det till katastrof! Uschamej, vilken tur det gick bra?! :D Ha en skön helg!

2007-03-09 @ 08:50:53
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Awa

Hallu där.
Jag gissar på att du hann tänka mååånga saker innan du fick reda på att det var lugnt. Förstår precis. Har haft många olika incidenter med en klåfingrig guddotter på fem år. hehe...
Tänkte bara tipsa lite, om inte den där smörjgrejen du köpt till sötnötens tandkött fungerar, så kan du alltid prova att smörja på flytande alvedon. ;)

Hoppas att allt är jätte bra med dig och bebisen.
Mvh// Awa.

2007-03-09 @ 09:46:47
URL: http://heavenineedahug.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0