Sett på lägenhet!

Nu ligger Elian i säng, sover inte men E sjunger!
Jag har fortsatt ont i huvudet men det går lite bättre efter tablett o vatten.

Visning på hyreslägenhet var bra, men det är inflytt 1 juni o vi flyttar ut juli, det var många intresserade så vi får nog vänta till nästa lägenhet dyker upp.

Idag på dagen prommade jag ner till stan o shoppade leksaker till Elian o såg en perfekt gåleksak som han kan träna på o leka med, men den var så tung så vi köpte inte den idag. Sen POPkläder, söta shorts, strumpor ( dyrt! ) o bodies. Alltid kul att shoppa åt vårt hjärtegull!

Glassdejt på bryggan med AnnaStina o Johanna, alltid glada solstrålar som piggade upp migränmor =) På vägen hem shoppade jag en silverväska på Oasis, den passar perfekt som skötväska, har ju min svarta stora quiltade också. Silver känns väldigt somrigt o väldigt jag. Har SÅ lust att färga håret chokladbrunt nu, är så less på att känna mig så här missnöjd....Men sparar o vill vara fin till bröllopet om ett år!

 

Kommentarer
Postat av: Skankhoe

åhh vill också kolla på lägenhet...

2007-05-02 @ 20:09:32
URL: http://rehab.blogg.se
Postat av: josefine

:)

2007-05-02 @ 20:24:28
Postat av: elinis

Hej babe! Hur ska du ha håret på bröllopet, för jag antar att det är klart. Funkar det inte med chokladbrunt isf? Tror du skulle passa i det! Fast hur det än är så är blont väldigt fint och jag saknar det rätt ofta även fast det är sjukt mycket glansigare och ser friskare ut nu än när jag var blond. Man kan liksom göra mer nu med, tidigare var det bara blont rakt och avklippt. Men det är ju åxå fint! Jag är sååå nyfiken på din ring, hoppas du får den imorrn! Saknar dej! Puss

2007-05-02 @ 21:04:09
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

elinis: hej gumman!! inga bilder på ditt hår ju :( Jo men jag kan bara inte gifta mig mörk jag är en blondie =) Men måste få tillbaka den naturliga looken på nåt sätt.... o lite utväxt hjälper nog hoppas jag! får jag ringen blir det nog fredag, ska bli såå spännande tycker jag med! SAKNAR DIG massor!! Inga Osloplaner? PUSS

2007-05-02 @ 21:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0