Mysig onsdagsmorgon!

Softa softa softa är mitt nya favoritord som ni nog märkt. Njuter av sista lediga morgnarna nu. Elian somnar snart i sin vagn ute, han var SÅ trött. Dumma Mamma som stör hans nattsömn, förlåt!

Min telefon ringer o ringer, håller på att boka in massa saker o prickar av to dos på min lista! Hoppas du myser idag, även om du sitter på jobbet, i skolan, hemma eller nyss vaknat?
image2450
Mys på golvet på mystäcket + ALLA kuddar. Vi har haft kuddkrig o busstun här. Elian konstaterar att det är fel skiva i hans dvdfodral. Pappas spel ligger här... Hmm!?

Kommentarer
Postat av: Zandra

Härligt att se att du verkligen njuter fullt ut de sista veckodagarna me lilleman ;-)
Hoppas ni har ett roligare väder än här i Sthlm, grått o mulet så långt ögat kan nå :-( Nu vill jag ha snö! Ha de bra o trevlig Lilllördag! kram Zandra

2007-11-21 @ 10:55:51
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Elin

Gud vad mysigt det ser ut att ligga där å softa ;) Ja du/ni får passa på att njuta så mkt du kan av denna tiden som ni har tillsammans hemma du å din skatt! Den här tiden måste ha varit den bästa tiden i ditt liv?! Ha en härlig dag tillsammans!

2007-11-21 @ 11:20:29
URL: http://digmig.blogg.se
Postat av: Isabellas pappa

Mycket mys verkar det vara idag;) Låter väldigt skönt när man själv är på jobbet.

2007-11-21 @ 11:22:38
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: mini

inte så mycket mys i kalla regniga och gråa sthlm idag, sitter på jobbet med sysslor upp till öronen.

men förhoppningsvis senare då jag hämtar min lille prins på dagis och vi får åka hem och krypa ner i soffan tillsammans.

ha en bra dag idag! mini

2007-11-21 @ 11:53:05
URL: http://www.mamamini.blogg.se
Postat av: Idha

Hej vännen! Är det dags att börja jobba igen? Isåfall ska du verkligen njuta nu de sista dagarna, för även om du kommer att vara mammaledig igen med ev syskon så är det inte samma sak som med första. Det är ju såklart jättemysigt med andra också, men man blir lite mer låst när man har flera att hålla ordning på =)
KRAM

2007-11-21 @ 12:09:32
URL: http://idhaedstrom.blogg.se
Postat av: IK

Softa är en klart underskattad konstform. Går inte att se det annorlunda.

2007-11-21 @ 12:34:39
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se
Postat av: Anonym

Softar också så mycket det går eftersom jag börjar jobba efter jul. Skall bli härligt på ett sätt men fy sjutton så jag kommer längta efter K. Kommer kännas konstigt att inte vara med honom dygnet runt. Det har jag ju varit i drygt ett år nu. Jag är dålig på att softa, får hela tiden dåligt samvete för att jag inte gör något eller leker med K. Har dessutom lite svårt att gå ut på stan och shoppa eller fika med K för jag blir så stressad om han blir ledsen eller om hans rutiner störs. Önskar jag inte vore ett sådant kontrollfreak utan kunde slappna av bättre. Men jag försöker utmana mig själv varje dag. I går gick vi ner till Ströget och i morgon skall vi gå på Tivolis julmarknad. Har också börjat julshoppa lite smått. Brukar be sambon ta en heldag/halvdag ledigt så jag får en egendag. Vi gör så med jämna mellanrum och det är guld värt. På sätt och vis blir det väl skönt att komma hem till Sthlm och den egna lägenheten så man kan börja julpyssla. Men jag hade mycket hellre stannat här. Jag älskar Köpenhamn och är inte ett dugg sugen på att flytta tillbaka till Sthlm. Men nu skall jag njuta av de sista mysiga dagarna med K. Stor kram till dig och Elian

2007-11-21 @ 13:51:10
Postat av: Islandgirl

Sorry mitt namn kom inte med till föregående inlägg
//Islandgirl

2007-11-21 @ 13:52:24
Postat av: K

Låter helmysigt att vara mammaledig. Måste säga att du har en väldigt söt son ! Sköt om er

2007-11-21 @ 14:30:31
URL: http://kyshtomat.blogg.se
Postat av: hessel.blogg.se

Hej tjejen! Känner att det är på tiden att jag skriver en kommentar här eftersom jag brukar läsa din blogg :) (tror jag skrev nån nångång förut men du kanske inte såg det) :) Jag såg att Charlotte också ska bli mamma, jag ska själv bli det! :D det är många som blir föräldrar nu! Kul :) Kramar /Caroline Hessel

2007-11-21 @ 14:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0