Shoeshopping!

Imorse somnade Elian i vagnen o vaknade lagom tills vi skulle hämta ut hans första pass! Det känns så häftigt att han har ett eget. Ärligt talat känns det smått scary att han tills nu fått o fortsättninsvis egentligen får resa o flyga med sitt lilla papper ( födselsbeviset ) mellan Arlanda o Oslo. Nu känns det mer som att han är en riktig passagerare =)

På vägen till Ambassaden shoppade vi några julklappar också så nu är vi igång! Sen hade vi en stund över så vi fick besökaJohannaoAnnastinalust! Vi shoppade kanelbullar på United Bakeries ( GODA!) o lite yoghurt, juice, barnmat o barnkex o stannade bara till för att shoppa vinterskor till vårt hjärta!

Vi gick till sammas dam som då vi shoppade höstskor o jag är supernöjd! Var först inne på lätta goretex av olika slag men Elian har bred fot o kan gå så pass bra så det fick bli KAVAT. De är lite klumpigare ( ganska mycket ) men VARMA o supersöta. Hon tyckte jag gjorde det bästa valet o jag sa till henne att DIG litar jag på. Så ett par blåa KAVATskor i stl 24 ( växt en stl sen i höst) Snart har han 44 o flyttar hemifrån. HELP!

image2516

Han tyckte denna gula med rosa detaljer passade mig?! =)

Kommentarer
Postat av: Sofi

Haha, ja tiden går fort! :)

2007-11-26 @ 16:23:01
Postat av: Stina

Det är intressant det där med pass för barn. Min dotter Freja fick sitt pass när hon var 2 månader, eftersom vi skulle flytta utomlands. Hon kunde inte ens sitta upp själv och ser ärligt talat lite rolig ut på kortet, söt men rolig. Detta pass ska hon nu ha i 5 år. Jag har mycket svårt att tro att hon kommer att vara sig lik då. : )

2007-11-26 @ 23:15:06
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0