Enjoy life!

Nu är vi hemma jag och Elian och regnet vräker ned ute. Det är så mysigt att bara vara inne med skön musik och tända ljus. Allt gick toppen hos skräddaren som inte ville sy in något ännu då magen förmodligen växer en del innan det är dags. Men den kändes helt rätt och jag LÄNGTAR tills jag ska bära den...

Jag hann fika på Petronellas jobb och det var SÅ god morotsmuffins och cappuccino där och jag pratade massor med henne om allt. Många val i livet som ska tas och de ska ju helst gagna dig själv, din familj och din / er FRAMTID. Så vi får se vad som sker den närmaste tiden. Det känns kul med projekt på gång.


Nu ska jag dammsuga lite nede så vi kan ta emot gäster och äta tacos ikväll. Bröllopsplanering och goda vänner kan ju inte bli annat än mysigt. Hoppas ni är nöjda med dagen så långt, annars gör det bästa av den. Pussa din sambo fast du var sur på honom igår, gå på en bio du velat se länge eller bädda ner dig i soffan med en bra bok. Livet är för kort för att inte njutas!

Kommentarer
Postat av: Mamma till [ ALICE & ANTONIO ]

Du har så härlig inställning till livet som fler borde ha. Här hemma ska jag sätta mig ner med en bytta Ben&Jerrys-glass ikväll och ett gäng tända ljus med vaniljdoft.



Ha en bra eftermiddag! Kram

2008-08-06 @ 16:05:42
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla söta du. Jag tycker du är en hjälte. Att du är så stark, glad och positiv och framförallt en SUPERMAMMA till dina solstrålar är beundransvärt så självklart ska du mysa med god glass!

Kram

2008-08-06 @ 16:10:40
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Z

Precis vad ja behövde höra.

Haft ett "bråk" med min opjkvän, men nu har vi pratat ut.

Du har så rätt, livet är för kort för att inte njutas, jag önskar bara att ja kunde ha den inställningen lite oftare. Men jag försöker verklgien.



Jätte kul att du ska få en bebis till! =)

Hoppas att allt kommer gå jätte bra.



Många kramar.

2008-08-06 @ 17:07:36
URL: http://biimbiim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0