Välkommen rutiner!

Nu äter jag all frukost jag kan få i mig så att jag orkar idag =) Ska ha möte kl 8-9 med min chef så att vi kan lägga en plan. Vi gifter oss ju väldigt snart och jag ska ta ut semesterdagar i augusti men bröllopsresan tar vi den helg i sept vi kan få barnvakt. Nu regnar det ute och det ska vara grått hela veckan, ganska skönt då man ska jobba men ändå tråkigt. Elian fick väckas med en vällingflaska imorse. Han sov mellan oss och har kanske sovit lite mer än mig men han har snurrat och snurrat.

Det var kort morgonrapport hos oss, önskar er en SKÖN dag!


På båten ifrån Danmark till Oslo.



Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Darling! Jag somnade - precis som du misstänkte - ifrån allt igår ;) TACK igen för en underbar café stund! Det var som alltid lika mysigt att ses och du strålar verkligen med din lilla mage :) Önskar dig en fabulous dag och lycka till med mötet! Puss & Kram ! :) P.S thanx för bilderna.

2008-08-06 @ 07:39:09
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Åh vad mysigt att läsa om fladder i magen osv... ;) Mysigt! Vilken hääärlig tid ni har framför er! :D Bröllop och bröllopsresa! Ha ha... vi har inte haft vår ännu och den helgen vi kunde fått barnvakt nu i sept ska JO jobba borta i USA!?.. :( Men men... får vara glad han är sååå viktig på jobbet!? Bak var framgågngsrik man osv... He he... Ha en superskön dag tillbaka på jobb! :D KRAM

2008-08-06 @ 08:49:24
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej



När ska ni gifta er?

Hoppas planeringen går bra!

2008-08-06 @ 10:02:42
URL: http://sandrasverklighet.blogg.se/
Postat av: maria

ÅÅ vilken fin barnvagn! Vad är det för märke?



http://maria.kimlindberg.com/

-Too good to be true

2008-08-06 @ 18:42:45
URL: http://maria.kimlindberg.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0