Måndagsmorgon i vårt hus!

Idag öser regnet ned och stackars E fick ta bussen eftersom jag och Elian kör soft morgon. Annars brukar han åka med oss halv vägen och sen ta t-banan. Men nu fick han vänta i regnet så han kom inspringande för att hämta ett paraply och det enda jag hade var ett blommigt ( eller ett vitt bröllopsparaply haha).


Vi har som sagt soft morgon och just nu ser vi barnetv och äter frukost. Elian har sprungit in till oss några gånger inatt men jag tror jag väckte E som tog honom. Imorse kom han in vid 6.15 och låg under mitt täcke och kramade mig. Sen då Es klocka ringde sa Elian: "Mamma, jag älskar DEJ. Pappa, jag älskar DEJ. Mamma bebi i magen." Det är det han oftast säger då vi ska mysa. Sånt gör att dagen startar bra ;-)

Idag runt 12 kommer Jessica på besök och vi får också hit en man som ska riva upp golvet under köksbänken. Vattenskadan gör att det blir en del fix härhemma nu men det kommer gå bra! Nu sparkar bebis som aldrig förr så jag ska lägga mig ned. Inatt har jag känt konstiga kramper ( inte sammandragningar / kynnere) utan mer som krossat glas i magen, AJ men då jag känner sparkar blir jag inte orolig? Någon som vet vad det kan vara?

Happy Monday!

Kommentarer
Postat av: Ida

Om det är långt ner i magen mot bäckenet så kan det vara att huvudet lagt sig nedåt och slår mot bäckenbenen. Så var det för mig, jag fick plötsliga, skarpa smärtor.

Stor kram!

2008-11-10 @ 08:55:34
Postat av: Maria, Göteborg

Hej :-) Jag är gravid i v 35 med mitt tredje barn och jag har den här gången oxå konstiga smärtor i magen. De kommer alltid nattetid och det är svårt att veta om det är sammandragningar el inte för de gör jätte jätte ont men magen är inte hård..

Jag kan mest beskriva det som smärtan när man sträckt sig riktigt illa. Jätte svårt att beskriva.. har varit hos läkaren men de vet inte och säger att det inte är nåt att oroa sig för och att det troligaste är att jag skulle behöva ett stöd kring magen eftersom jag bär magen verkligen.. rakt fram, rakt ut, inget åt sidorna här inte ;-)

Och eftersom jag hela tiden känner bebis röra sig och sparka så behöver jag inte oroa mig. Men..som mamma är det lättare sagt än gjort..att sluta oroa sig. De små liven är ju det underbaraste som finns :-)

Låter iallafall som att vi känner liknande och det jag har fått höra är att jag inte ska oroa mig.



Kram på dig och magen!!

2008-11-10 @ 09:04:24
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen

Vad söt han är :)

2008-11-10 @ 09:23:44
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Josefine,Blekinge

Jag kände ibland liknande smärta/obehag som du beskriver och fick till svar att det kan vara ligament och muskler som töjer sig beroende på den allt större livmodern.



Ha en fin dag!

2008-11-10 @ 09:40:58
Postat av: Linnéa

Hej hej...vilken mysig morgon.

Jag har haft en del sådana kramper, särskilt när jag vänder mig på natten eller reser mig för fort på morgonen, min barnmorska säger att det är ligament och nerver m.m som inte fäljer med som det ska eller inte hinner tänjas ut som de ska, så det är absolut inget farligt!!!!



Hoppas ni får en underbar dag!

Kramar Linnéa från Malmö

2008-11-10 @ 09:48:35
Postat av: Charlotte

Just den där "korssat glaskänslan" hade jag med och min BM skrattade när jag beskrev den :) Hon sa iaf att det antagligen är att bebisen börjar bli stor och stark att det blir bristningar (helt ofarliga!) när den sparkar och vrider sej, då spricker det lite invändigt när magen inte riktigt är så uttöjd som bebisen vill att den ska vara...kanske är samma för dej? Kram Charlotte

2008-11-10 @ 10:00:03
Postat av: Mariann

Hehe, skulle gjerne sett blondeparapyepisoden...

Jeg har hatt mye magesmerter. Det har vært som en blanding av kynnere og mageknip, ikke fått noe konkret svar på hva det har vært, men tipper at det er en kombinasjon av at livmoren trekker seg sammen og tarmene som er litt klemt ...?? Men så lenge jeg kjenner babyen er jeg happy også... Kan kanskje ringe jordmor for å være sikker???

2008-11-10 @ 10:12:22
URL: http://hjertets.blogg.no
Postat av: Josefine

Tack snälla! Det är säkert jag som är ovan att det gör ont. Trodde mensvärk var växtvärk men detta är mer kramper. Kan ju vara magkatarr också? Jag bär magen rakt fram, ingenting på sidorna och då belastas ju magen ännu mer.

KRAM

2008-11-10 @ 10:20:19
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Linda

Vilken härlig start på dagen :)

2008-11-10 @ 10:32:33
URL: http://lillefots.blogg.se/
Postat av: Sara

Kan inte sluta känna litte små avund, ni har en sådan vacker familj på alla sätt=) otroligt vacker son.. ska bli otroligt skoj o se bebisen i magen när väl dagen är kommen=)

2008-11-10 @ 10:43:16
URL: http://sweettoth.blogg.se/
Postat av: ella och elli

underbar blogg och sjukt gulligt barn :)

2008-11-10 @ 10:54:12
URL: http://wearegood.blogg.se/
Postat av: Mama Mad

Kanske urinvägsinfektion??

2008-11-10 @ 10:57:13
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Charlotte (stringsyster)

Elian ar verkligen varldens sotaste!

PUSS

2008-11-10 @ 14:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0