Sov sött 2 november!

Elian har hostat en del nu och vaknat ikväll så vi gav nyss Bricanyl. Bäst jag går och lägger mig så att jag orkar med morgondagen. Att vara gravid och få lite sömn är verkligen tuffare än att vänta nummer en tycker jag. Hade jag inte haft Elian som håller mig vaken hade jag säkert börja ha problem med nattsömnen nu pga obekväma sovställningar osv men hittils somnar jag som en klubbad säl vilket är SKÖNT!


Håvard är en stor idol för Elian!


Man kan undra varför alla sitter på golvet men det är ofta så här hos oss ;-)
E och Grethe ser på bilder och Håvard läser bok för Elian.



Elian och Bestefar som han ofta pratar om.
Nu ska Bestefar resa ( han är polis) och blir borta en stund igen så vi önskar TREVLIG RESA!

Elian vet att både Bestefar och Mormors Ingemar kör "babo" ( polisbil, men också ambulans ) och jag tycker det är TUR att han har så många som älskar honom i sitt liv för inget gör mig lyckligare än just det. Att han pratar om dem alla är så stort, han är så stor och jag hängerinte helt med i svängarna!

NI som hänger med i svängarna här i bloggen och skriver fina kommentarer - NI gör mig också lyckliga!
Att ni bjuder på er själva, ger tips och råd och tar er tid att skriva lite om vad ni ska göra idag betyder SÅ mycket och jag vill att ni ska veta det.

SOV SÖTT!





Kommentarer
Postat av: Sofia S

Trots sjukdomar så verkar ni haft en underbar dag! Vi har också myst mycket med familjen i helgen och det ger mig en massa energi! Underbart!

Önskar er en härlig vecka! Hoppas Elian kryar på sig nu så han får leka med alla goa kompisarna på dagiset.. KRAMAR TILL ER!

2008-11-02 @ 21:46:45
Postat av: Malin F

Hej!

Tycker du är helt fantastisk! Läser din blogg flera gånger per dag. Ville bara säga att jag har två söner med atopiskt eksem, vi anväder mild kortison, repair(mjukgörande), tavegyl (de kliar sig i sömnen annars) och aerios (allergidämpande) varje dag. Dessutom har den ena förkylningastma och när han var 3 mån låg vi inne några dagar men nu brukar vi inhalera honom med pulmicort och aeriomir (?) och det funkar jättebra, det går över på några dagar då. Om vi inte använder det andas han tungt och hostar en massa slem.

Så stå på er så kommer allt att ordna sig!

Kram Malin

2008-11-02 @ 21:59:15
URL: http://mammamalinsliv.blogg.se/
Postat av: Emma

Jad et är j uskönt! Det är vidrigt med sömnrubbningar..!

2008-11-02 @ 22:00:19
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej

är inte en sån som brukar skriva inlägg, har börjat läsa några bloggar nu och har fastnat för din, du är en sån härligt positiv person, roligt att läsa och mycke bilder det gillar jag. själv har jag tre barn 2 killar och en tjej de är rätt stora nu min yngsta är 6 år men så är jag några är äldre 5??. hoppas på en bra natt för er del, minns hur tungt det kunde vara ibland.mvh maria

2008-11-02 @ 22:08:47
Postat av: KARIN

hej Jossan



har varit lite dålig på att kommentera på sistone men jag ville bara säga att jag tänker på dej och din lilla familj (som snart blir stor).

Tittar fortfarande in hos dej flera gånger om dan.



massvis med kramar och pussar!!!!

2008-11-02 @ 22:23:26
URL: http://litentiger.blogspot.com
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Hoppas lilla Elian blir bätter snart!

2008-11-02 @ 23:09:26
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: ☆ m a l i n .

Vilken charmig header du har!

2008-11-02 @ 23:53:26
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/
Postat av: madde

Det e ju så skönt att ha en stark och varm familj runt om sig!



När man får barn behöver man ju en del hjälp med passning också!



Underbar måndag vill jag önska er

2008-11-03 @ 08:32:25
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/
Postat av: sofia

hur gammal är E's bror? :)

2008-11-03 @ 09:25:26
Postat av: Ann

Vill bara tipsa er om att det finns ett jättebra pulver som heter singulair som min dotter använder för sin hosta (hon har konstaterat förkylningsastma men det visar sig enbart som jobbig hosta). Detta pulver som man tar på kvällen gör henne i stort sett host-fri när hon är förkyld. Sedan ger vi även pulmicort och ibland bricanyl (hon blir så pigg av bricanylen, så inte senare än 15 på dagen). Lycka till med allt!!

2008-11-03 @ 09:51:09
Postat av: tomate

gud vilken söt liten blogg du hade då :)

2008-11-03 @ 09:59:55
URL: http://tomate.webblogg.se/
Postat av: Nickan

Man kan inte låta bli att komentera när du skriver så underbara inlägg varje dag, Du gör verkligen min dag och jag bara längtar hem efter att få läsa din blogg=) Tänk att en människa kan inspirera och göra min dag bara genom att skriva en blogg! Helt fantastiskt. Roligt att se hur glad du bli av våra komentarer. Hoppas du får en härlig start på veckan, här i skåne skiner solen så det är underbart! Kramar

2008-11-03 @ 12:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0