Rosa tävling!

Nu startar vi en ny tävling och eftersom det är oktober så vad passar bättre än en ROSA tävling?



"Nu släpper TRITONI sin första barnkollektion under namnet
TRIWA BAMBINO.
Klockorna med Rolexinspirerad design finns till en
början i färgerna rosa och svart.
Till skillnad från de tidigare modellerna har BAMBINO tydliga
siffermarkeringar och är 33 millimeter istället för 38 millimeter.
I likhet med de tidigare modellerna är de tillverkade i PC-plast
vilket gör dem lätta att bära för oinvigda klockbärare. Modellen
fungerar självklart lika bra för mammor eller pappor med smalare handleder.

Klockorna finns i butik fr.o.m. den 10 oktober, men finns redan
idag att köpa på hemsidan: tritoni.com"


För att klockan ska bli DIN så får du tävla i detta inlägget.
Jag vill ha ditt bästa julklappstips som kostar max 200 kr. Skriv också till vem man förslagsvis kan köpa julklappen.
Det kan vara till Mannen, Mormor, Nyfödda bebisen. Bästa Vännen eller vem du vill.
Jag tycker vi alla kan behöva bra tips så att vi kan starta med shoppingen i god tid. Något jag faktiskt gjort!
LÄNKA också till detta inlägget inne i din egen blogg.
Kommentar i detta inlägget + din epostadress+bloggadress och julklappstips = godkänt tävlingsbidrag.
Har du ingen egen blogg? Skaffa en eller skicka mig en epost där du tipsat andra om denna tävling.

Lycka till! Tävlingen avslutas efter helgen!

Kommentarer
Postat av: Therese

Snygg klocka :)

2008-10-09 @ 18:49:02
URL: http://tessanvbg.blogg.se/
Postat av: Linn

ÅÅ va bra att det kommit barnstorlekar... nu har jag dessvärre inte barn MEN extemt små handleder så jag tror tom att jag själv skulle kunna ha den underbara klockan (är ganska säker på att vuxenstorleken är för stor, precis som ALLT annat) och skulle den inte passa mig skulle det vara en underbar julklapp till min gudotter uppe i NordNorge. Mitt bästa julklappstips är en grejj jag gav min gudotter till jul förra året. Jag är inte helt hundra på exakt vad det kostade men det var inte mer än 200. Jag lämnade in en bild på henne i en fotoaffär där de tillverkade ett pussel av bilden, alltså ett riktigt pussel i trä. Min då 3 åriga gudotter var helt tokig i att pussla och vad kan vara roligare än att pussla sig själv? En helt underbart skojj julklapp till de små :) [email protected]

2008-10-09 @ 19:19:13
URL: http://liinn.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Min bästa vän dog i cancer i gymnasiet så jag brukar varje år till jul ge 200 kr till barncancerfonden till minne till henne och alla andra som går bort i den hemska sjukdomen. Detta tycker jag är en fin julklapp till minne av min vän.



Jag länkar även tävlingen i min blogg; http://emeliiz.blogg.se

[email protected]

2008-10-09 @ 19:21:08
URL: http://emeliiz.blogg.se/
Postat av: Mia

jag ska köpa en näshårsborttagare till vårat juklappsbyte som vi har i familjen. Den funkar till alla :)Klockan skulle passa superfint till min dotter på 8 år som ska börja åka skolbuss och måste öva på att passa tider.

jag länkar till min blogg www.mariakalinka.blogspot.com

2008-10-09 @ 19:27:23
URL: http://mariakalinka.blogspot.com
Postat av: Elin

Hej! tack för en superbra blogg, läser varje dag :).

Mitt tips på julklapp är en personlig väggalmanacka. Alltså man väljer ut bilder på sitt barn eller sig själv eller vad man nu vill ha och beställer via nätet eller på en fotoaffär. Vi gjorde det i fjol på vår son och gav till mor och farföräldrar, moster och morbror och gammelmormor. ja den pressenten vart klart uppskattad och man har glädje av den HELA nästa ÅR, super bra!!

min mail adress mizpiggy[email protected] och har skrivit om tävlingen på min blogg prinskorven.bloggagratis.se kram från Elin

2008-10-09 @ 19:29:41
URL: http://prinskorven.bloggagratis.se
Postat av: Emma

jag ÄLSKAR att du e så stylish även fast du e me barn! Älskar din blogg gör jag me :)

2008-10-09 @ 19:37:39
Postat av: ebba

oj vilken fin klocka :) är varken mamma eller pappa ;) men har nog tillräkligt smala handleder för att kunna använda den =)



mitt bästa julklappstips är att köpa någon fin helvit eller svart t-shirts på H&M och sedan köpa lite "tröjfärg" på panduro och sen göra sitt eget tryck :) blir väldigt personligt då vilekt e kul=)

fick jättefina av min pojkvän förra året, vilket jag gillade väldigt mycket!



[email protected]

ebbapetri.blogg.se

2008-10-09 @ 19:38:06
Postat av: En Mölnbobos Liv

Mitt julklappstips är en upplevelse, saker kan man oftast köpa själv och ofta är det roligare att gå ut och hitta på något. Man kan gå ut och äta (även om man bara får en varmrätt för det priset), gå på bio eller bara fika med en god vän eller på tu man hand med sin partner.



2008-10-09 @ 19:38:56
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Anonym

ååå jag vill vinna..Mitt tips till min älskade super women till mamma. En unna sig sjelv dag.

Jag passar lillebror,skickar iväg henne på en thaimassage plockar ihop en korg med allt från ansiktsmasker,bad bomber och bad kulor till chocklad en flaska vin och jordgubbar sen fyller jag upp badkaret och tänder ljus tills hon kommer hem,vad kan en utsliten underbar mamma bli gladare för? du har världens bästa blogg

2008-10-09 @ 19:41:29
Postat av: Manlee

Rösta fram veckans blogg hos mig!

2008-10-09 @ 19:59:28
URL: http://manlee.blogg.se/
Postat av: älinpälin.

VAD SOM HELST BARA DET ÄR HEMMAGJORT!! :)

Postat av: matilda

jag vet en bra present till mormor/farmor. samla ihop alla barnbarnen/barnen, ta ett fint gruppfotografi och köp till en fin ram ( för att det ska billigare kan man skippa en riktig fotograf ta ett foto hemma med en lånad systemkamera eller dylikt, det blir lika fint och kostar knappt någonting)

2008-10-09 @ 20:27:02
Postat av: Åsa Jonsson

Hej! Mitt bästa julklappstips till föräldrar är en barnvaktskväll med biobiljetter. På så sätt kommer dem ut på något kul på tu man hand. Tack för din söta blogg!

Kram Åsa

2008-10-09 @ 20:29:19
Postat av: Anna-Lena

Älskar att ge bort mig själv! Ett klippkort på tjänster tex; passa barn, jobba i trädgårn, en fika på stan med mig, antal timmar fotmassage, skrubb på ryggen, tvätta håret, fixa barnpass och biokväll!?... vad som kan vara mysigt att göra tillsammans! Denna kan man ju ge en väninna man vill umgås mer med eller mannen om man har lite dålig tid till romantik!..



Till mor- och farföräldrar en goodiebag med bilder i fin ram på barnen, kollage kanske,en söt anteckningsbok med mysiga händelser , kommentarer, framsteg antecknas, kanske fot- och handavtryck, teckningar, hårlock om man har... en för liten favvis-tröja... Ja, smått och gott som minner om barnet/barnen!?.. Det är ju så bra oxå att teckningar och smått och gott är GRATIS och det andra kan man ju då lägga ner lite eller mer pengar på!..



Mejl; [email protected]

Blogg; annalenastroberg.blogspot.com (står även ovan ;)

2008-10-09 @ 20:46:55
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Frida

Jag och min fästman köper alltid böcker från sagofabriken.se till alla barn vi känner, dop, födelsedagar och födslar. I boken kan man välja vilka namn man vill att berättelsen ska ha samt handling. Jättemysigt! Finns även som cd-bok.

2008-10-09 @ 20:55:56
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Anna - Perla 08, bloggen om BARN!

Vilken kanontävling! Min dotter är 3½ år och har just börjat visa intresse för klockan/tiden. Hon önskar sig en rosa klocka i julklapp har hon sagt :)



Nåväl, jag älskar personliga julklappar så mitt tips är att beställa ett gratis tapetprov hos maleributiken.se. Välj ett passande motiv för personen du väljer att ge just denna julklappen, den passar ju för ALLA.

Sen köper man en snygg passande ram och voila! så har man en fin annorlunda tavla, kanske som ingen annan har dessutom!? :)

2008-10-09 @ 21:21:37
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag och mina mindre syskon tänkte förstora ett kort på oss som vi knäppt och köpa en fin ram till. Julklappen blir till våra föräldrar. :)

Har länkat på bloggen.

2008-10-09 @ 21:36:11
URL: http://miichaalarsson.blogg.se/
Postat av: Sophia

Den klockan är så läcker! Min bästa present i alla fall: det är ett slags presentkort man kan köpa på bla. Åhlens. Man väljer själv hur mycket pengar man vill lägga & oavsett hur mycket man lägger så får man någonting bra! Personen som får detta presentkort får några förslag på vad hon/han får göra, t ex en weekend för 2, spa, åka porsche osv osv. Allt beroende på hur mycket pengar man lägger! Detta är verkligen en super-present, alla jag köpt det till har varit såå nöjda!

Kram, din blogg är så himla bra.

2008-10-09 @ 21:47:59
URL: http://sophiavcj.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej!

Min svärmor älskar choklad, därför ska hon få en choklad fondue i form av en kopp. Man stoppar ett ljus under ( i koppen ) och lägger bitar av choklad ovanför. Till det ska hon få en mörk chokladbit.



Lycka till! Kram Johanna

2008-10-09 @ 21:49:08
URL: http://karleksallen.blogspot.com
Postat av: nathalie

Bästa julklappen till pojkvännen tycker jag är ett såkallat "kärleks-häfte" som man kan fixa själv på datorn, skriva ut och klippa till små checkar som man häftar ihop till ett checkhäfte. Där kan man själv välja hur många checkar man vill ha, vad som ska stå osv. Tex "en timmes helkroppsmassage" "en romantisk middag för två - jag lagar maten" "en biokväll, jag bjuder" osv.. hoppas du förstår vad jag menar. Sen får han byta ut som här checkarna med tjänster. Det bästa är att man kan göra detta helt gratis genom att ha med massage och sånna saker som faktiskt kan göra vardagen helt underbar!

2008-10-09 @ 21:52:34
URL: http://lifebynathalie.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vilken underbar klocka! Skitsnygg.

Mitt bästa tips är någon typ av skönhetsbehandlig till bästa vännen/vänninan. Sådant är alltid uppskattat, och en behandling behöver inte kosta mer än en hundring. Skönhetsbehandlingar är sådant man unnar sig allt för sällan. Mitt bästa tips! :)



Ha en bra kväll.

2008-10-09 @ 22:04:52
URL: http://surfhair.blogg.se/
Postat av: Sofie

Härlig klocka! Jag har en liten dotter men om jag skulle vinna så tror jag den skulle hamna runt min handled! Mitt bästa julklappstips under 200 kr är att köpa en fin presentkartong i pappershandeln och fylla med choklad, te, kaffe och annat gott som passar personen. Alltid uppskattat!

2008-10-09 @ 22:48:23
Postat av: Karin Enquist

Självklart en omgjord och tillpysslad skolåda med alla dess saker i. Den kan innehålla allt från personens favoritgodis till minnen som biljetter eller ett kort som luktar din parfym. En låda av minnen och gemensamma saker helt enkelt. Att lägga i jul-té eller hemmabakat julgodis är bara ännu roligare. Ju pyssligare och sötare saker, desto bättre! Det här presenten passar alla.

2008-10-10 @ 02:46:19
URL: http://karinrarings.blogg.se/
Postat av: Anna

Mitt bästa julklappstips är en Mina vänner bok i vuxenvariant. Jag har köpt den till mina nära och kära och brukar tipsa många om detta inför kommande födelsedagar och jul. Jag fick en egen i present på min senaste födelsedag och det finns inget roligare än att plocka fram och titta lite i den då och då. Eftersom frågorna är väldigt roliga och lättsamma kan man alltid ta med den på fester och evenemang och få folk att skriva i den. Så den rekommenderar jag starkt för det brukar vara en mycket uppskattad present. Boken finns att köpa i de flesta bokaffärer (ex: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9155229409&shopperid=3E77678F10284F4E8DCF5ED0EE487573) och kostar ca 80-90 kr.



Ha en super bra helg! Kramar :)

2008-10-10 @ 07:11:41
URL: http://stylebyanna.com
Postat av: Line

Å lage en kalender med bilder av barna (eller andre, kjæledyr eller andre ting man har tatt bilder av) til besteforeldre og oldeforeldre. Kan være egn gave til hvem som helst egentlig. Koster et sted mellom 100 og 200 kroner og varer hele året og er en veldig populær gave å få.

2008-10-10 @ 07:11:42
URL: http://www.linlaa.blogg.no
Postat av: Janne

På følgende adresse: http://www.gaversomforandrerverden.no/home/gift.aspx?id=5



kan man kjøpe gaver for både under og over kr. 200. Men dette er gaver som bidrar!!!!!!!!!

2008-10-10 @ 08:24:42
Postat av: Carola L

Mitt bästa julklappstips till alla vuxna är en korg med hemkokt sylt, marmelader, skorpor o.s.v. En uppskattad present när många inte har kunskap/tid/ork att safta och sylta själva!



Länk:

http://mammamuh.blogg.se/tavla

2008-10-10 @ 08:26:12
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Janne

Gå inn her: http://www.gaversomforandrerverden.no/home/gift.aspx?id=5



Kjøp en gave som bidrar!!!!!!!!

2008-10-10 @ 08:26:25
Postat av: Anna

Jag gillar din tävling extra mycket denna gången! Jag är urusel på att hitta på bra julklappar och kommer läsa allas tips sen =)



Mitt tips är en påse med lite smått&gott i!

Tex:

Farfar får några små flaskor rött vin och olika mörk choklad.

Mormor får garnnnystan och olika lila smågrejor iom att det är hennes favoritfärg.

Systrarna får lyxigare duschcreme, doftljus och en bra bok. Stunder för de själva!

Det packas i cellofan eller en söt presentpåse med lite extra piff på..



Om jag vinner kommer en rosa klocka hamna hos min guddotter som är 5 år och älskar ROSA!

2008-10-10 @ 08:45:58
URL: http://obianna.blogspot.com/
Postat av: jessica

Denna klockan hade jag velat vinna för att ge min älskade grannes dotter. Hon är tre år och lider av alla möjliga allergier. Hennes mamma och pappa är underbara och gör allt för henne. Detta trots att hennes mamma knappt orkar sig igenom dagarna och lider av extrema whiplas skador. Förra året köpte jag en väldigt stor ram på ikea, skrev ut en massa foton på datan och klippte och klistrade. Hela familjen, nära o kära samlade i en och samma ram. Att stöpa egna ljus är också billigt, skoj och väldigt uppskattat. För vem tycker inte om att tända ljus och mysa på kvällen? ;)

2008-10-10 @ 08:46:53
URL: http://jessicaherrstrom.blogg.se/
Postat av: Deci



Hej Josefine !

I de flesta nya datorer finns det Windows Vista! Där finns det ett video program där man kan göra en video av bilder och musik , och även lägga till text . Ett jätte roligt program , och när man är färdig med videon så bränner man ut den på en skiva .



Jag gjorde en sån video till en vän en gång och hon uppskattade den så mycket och sa att det var det finaste hon fått .

Det är en personlig sak och den kan ges till vem som helst . Det krävs lite tid , men det kostar inget mer än en bränn-cd-skiva .

Jag skulle själv bli såå glad och varm i hjärtat om någon la ner tid och omtanke på mig .



Det finns en video förslag på min blogg om det finns tid och lust att titta på den . Det är ingen reklam , bara ett tips =)

http://deci.blogg.se/2008/july/karleksforklaring-till-noel.html



Ha en fin dag och tack för en bra blogg .

Kram från Deci





2008-10-10 @ 09:07:21
URL: http://deci.blogg.se/
Postat av: grombaben

Gavekort på middag ute eller hjemme er et av mitt heteste tips! Man får en opplevelse og noe veldig koselig utav det. FUNKER til ALLE! Ellers har jeg planer om å lage fotoalbum til min venninne i år. Vi har 10års jubileum for vårt vennskap i år, så jeg skal finne gamle og nye bilder av oss og våre opplevelser sammen!

Jeg pleier faktisk også å gi kino&cafe til min lille niese i gave. Det er SÅ kos! Da har vi en fin dag sammen istedet for at hun får uttallige leker... Hvis jeg hadde vunnet nå, så ville jeg ha gitt henne klokken.. HUn har akkurat begynt på skolen og kan vel straks lære klokken! KLEM

2008-10-10 @ 09:14:24
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej!

Har en dotter på snart fyra som är TOKIG i siffror och bokstäver, så vi har lite smått börjat öva på klockan. En egen på armen vore suveränt för henne.



Mitt bästa presenttips (oavsett jul eller inte) är att göra en stol och ge bort. Det finns alltid finsa stolar att köpa billigt på second hand och sedan fixar man till den (målar, klär om sits) så at det passar personen i fråga. Det krävs lite ansträngningmen är väldigt uppskattat. Dessutom gillar många tanken med att inte köpa nytt hela tiden utan använda det som finns.



Ett annat second hand-tips är att samla ihop en udda viglas-serie och ge bort. Jag hade själv en med 12 olika kristallglas och den var väldigt fin att duka med.



Tack för en härlig blogg!

2008-10-10 @ 09:20:34
URL: http://[email protected]
Postat av: Linda

Mitt julklappstips för i år...Är kuddar och filtar. För att man just skall ta sig tid att bara mysa ner sig i soffan och strunta i alla måsten och all stress som vi alla befinner oss i. Stora mjuka härliga kuddar och en mjuk filt till hela familjen! Passar till alla också.



Klockan vill jag gärna tävla om för att min dotter som fyller 3 dom senaste månaderna ofta frågar mig "mamma, vad är klockan". "Jag önskar mig en klocka". Hon fyller år i slutet av oktober. Jag fyllde 30 i september och önskade mig då klockan Pink Fashionista från Triwa och älskar den! Hade varit jättesött om vi haft ungefär samma klockor :-)



Trevlig helg!



Mvh Linda

2008-10-10 @ 09:24:32
Postat av: Linda

Glömde...jag har en blogg, den är dock låst, mailar dig gärna lösen om du vill. Men jag länkar självklart till din tävling.

2008-10-10 @ 09:25:41
Postat av: Nettan

Om jag vinner klockan ska min äldsta tös få den som går i trean. Hon har lyckats med att komma 1:a i två tävlingar i pistol-skytte. Sen har hon haft otur med sjukdom, så hon ska gå på en större utredning nu (vi väntar på remiss). Jag skulle verkligen vilja ge henne den här ROSA klockan hon är värd den verkligen!!



Tips i Julklapp:

Mormor och morfar...middag hos oss under mellandagarna. Sist bjöd vi på sur-strömming, mycket uppskattat.



Moster får kort på barnen, oftast låter jag barnen måla ramen själv.



Mormor fick disktrasor som barnen målat själva (förra året).

I år ska de få måla disktrasor till både farmor och mormor. (alltid nåt som behövs).



Min sambo brukar få nåt till garaget (hans andra hem).



Länk:

http://olelsi.blogg.se/2008/october/simone-kan-fa-denna-om-jag-vinner.html



Kram Nettan i Hälsingland.

2008-10-10 @ 10:12:39
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Bella

För ett par år sen så dog den bästa arbetskamraten i cancer. Saknaden är stor efter henne. Just nu ligger våran andra arbetskamrat och kämpar med sin livmoderscancer.. Vi håller alla tummarna på att hon klarar sej. Sen så många i min närhet fått dessa hemska beskeden så har jag varje år till jul satt in ca 200kr(ibland mer i bland mindre) till cancerfonden. Nu denna månaden så har jag även handlat en del som har kunnat gå till bröstcancerfonden(bland annat dom fina Tröjorna som finns på Lindex). Jag tycker det är viktigt att kunna bidra med en liten slant, så att vi nån gång i framtiden kan bekämpa denna hemska varelsen som finns. Tack för en underbar blogg, läser den varje dag. Stort grattis till bebisen i magen:).



Trevlig helg.

Mvh Bella

2008-10-10 @ 10:20:11
URL: http://bellakrille.blogg.se/
Postat av: Ilona

Mitt bästa julklappstips är till systern, bästa väninnan eller mamma.

Jag har precis fått upp ögonen för sminksiten EyesLipsFace.co.uk där alla make up- produkter kostar 1.5 pund och enligt recensioner ska ha förvånandsvärt bra kvalitet för priset man betalar. De har även mineralsminkprodukter till priset av 3.5 pund styck.

Som foundation, concealer, blush osv!

Igår gjorde jag och bästa kompisen en stor beställning med 10 produkter varav de flesta mineralsmink och det hela gick på knappt 400 kr med frakt!

Det finns även en "beauty encyclopedia"

11.jpg" rel="nofollow">http://www.eyeslipsface.co.uk/images/products/3500711.jpg

med en massa sminktips och produkter som jag tycker är en jättekul present att ge bort.

Den kostar 15 pund (180 kr) för 25 produkter.



Frakten kostar 5 pund till hela Europa hur mycket man än beställer.

2008-10-10 @ 13:29:42
URL: http://antagligen.blogg.se/
Postat av: Robin & Evelina

I Jul kommer jag att ge bort namnhalsband från Dreams of Pearls http://dreamsofpearls.blogspot.com/. En jätteduktig tjej som gör sina smycken själv och dom kommer i alla prisklasser beroende på hur många namn eller berlocker man vill ha! Ska



Jag beställde ett smycke därifrån med min sons namn Robin Maximilian och är jättenöjd och ska beställa ett till min mamma & syster i julklapp!



[email protected]

http://robinsgarderob.blogspot.com/

Tipsat om tävlingen på bloggen! :)



Mvh Evelina Robins Garderob -Barnmodebloggen

2008-10-10 @ 14:16:54
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Robin & Evelina

I Jul kommer jag att ge bort namnhalsband från Dreams of Pearls http://dreamsofpearls.blogspot.com/. En jätteduktig tjej som gör sina smycken själv och dom kommer i alla prisklasser beroende på hur många namn eller berlocker man vill ha! Ska



Jag beställde ett smycke därifrån med min sons namn Robin Maximilian och är jättenöjd och ska beställa ett till min mamma & syster i julklapp!



[email protected]

http://robinsgarderob.blogspot.com/

Tipsat om tävlingen på bloggen! :)



Mvh Evelina Robins Garderob

2008-10-10 @ 14:17:37
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Elin

Alltid kul att läsa din blogg. Är oxå gravid och blir alltid inspirerad av dig att du klär dig så fint även fast vi är "tjocka" :-) Mitt julklappstips är hemmagjorda grejor. Fylla en korg med tex äppelglögg, mozartkulor inlagda paprikor osv, och ge till svärföräldrar eller mor-och farföräldrar. Har länkat om tävlingen i min blogg!!

2008-10-10 @ 14:18:22
URL: http://eljo.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken fin klocka!:-)

Mitt bästa present/julklappstid är ofta att ge bort TID och "tanke".

"Jag hjälper dig att bygga staket(och har med en hemmmagjord lasange)" till nybyggda husägarna eller "jag kommer med lagad mat och ett paket blöjor" till de nyblivna föräldrarna. Ofta är det väldigt uppskattat och sen kan man tex ge två biobiljetter "gå ni på bio så passar jag bebisen"



Presenter ska ha en tanke och och vara personliga, och gärna också oväntade)! Det gillar jag massor!!:-)

2008-10-10 @ 16:17:40
Postat av: Anna

Mitt bästa julklappsköp var ett presentkort på bio till min kära far. Han uppskattade det så mycket & kom äntligen iväg på bio & tog självklart lilla mor med sig! Så bio till föräldrarna = egentid för dem!

2008-10-10 @ 17:46:09
Postat av: Emma

Mitt bästa julklappstipps är ett fotoalbum! Jag har börjat göra ett nu till min morfar, jag fyller det med bilder ända från hans barndom till den 22 nov. i år då han fyller 70! jag skulle bli super glad om jag fick ett =)

www.primemmas.blogg.se

emma[email protected]



Trevlig helg!

kram/Emma

2008-10-10 @ 19:07:33
URL: http://primemmas.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, va söt. en sån tänker jag köpa för jag vinner aldrig något iallafall, så jag tänker inte försöka! :)

2008-10-11 @ 12:27:24
URL: http://suicidebitch.blogg.se/
Postat av: Josefine Lo

Hej! En fin present som passar till både jul och andra festligheter är en så kallad BLOMSTERTÅRTA! Om det är svårt att se framför sig så köper man en rund oasis och bygger upp som en tårta av blommor. Man kan variera storlek och färg. Till jul är det fint att ha snötema med vita blommor och kristaller eller köra på hederliga färger som rött och grön. Det kostar runt 100-150 beroende på hur mycket blommor man väljer att använda. (På sommaren är det såklart billigare när man kan plocka vackra blommor från trädgården)Jag skickar en bild senare så du får se hur fin present det är, jag tror att du kommer gilla det, du verkar pysslig av dig :) Kram Josefine

2008-10-11 @ 17:42:36
Postat av: Lain

Hej på dig.

Jag skulle plocka en fin chokladask (kanske geisha), godis och andra goda saker och lägga i kanske en korg. Uppskattas av nästan alla. Barn - Ungdomar gillar det! :)

Om det är en vuxen människa presenten ska gå till så kan det innehålla lite lyxigare choklad och godis ;)



http://gratistrix.blogg.se/2008/october/vinn-dromklockan-tritoni.html#comment



[email protected]



Kram!

2008-10-11 @ 22:31:13
URL: http://gratistrix.blogg.se/
Postat av: Mahlin

Prestentkort kan man ge till alla på någon affär när man inte riktigt vet. Men en parfym kommer nog jag inhandla i år till någon nära för det uppskattar dom flesta :)

2008-10-11 @ 23:17:01
URL: http://mahlinmaria.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Har sett att många bra ideer redan finns här så jag tänker fuska lite...

Barncancerfonden säljer saker till förmån för cancersjuka barn och forskning, MEN min favorit är HOPE-smycket. Det kostar visserligen 295:- (+ frakt förståss) men det är det värt! Det är kanon som födelsedagspresent, julklapp, konfirmationsgåva,studentpresent... Snyggt och pengarna går till en bra sak!!

Mitt halsband har jag i princip burit varje dag i 5 månader nu. HOPE står för så mycket olika saker i livet. Alla som fått det har uppskattat det mycket.

Kika in och titta på det!!



http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Shop/Julshop/Hope-gavogram/

2008-10-11 @ 23:20:31
URL: http://mittilivet71.blogg.se/
Postat av: Moolan <3

Detta är en idé till bästa vännen:

Jag hade tänkt och göra detta själv faktiskt så kan la dela med mig, och om jag vinner är det ju the cherry on top. Iallafall då så har jag en bild på mig och min bästa vän sen vi va små och lekte i sandlådan på dagis, en sån där söt liten klockren bild. Och jag ska förstora den och rama in den samt dekorera lite smått runt ramen så den blir personlig och så hon ser att den är gjord med omsorg. Och att förstora en bild kostar runt 120 kr, beronede på storleken då, vi pratar ju inte om poster-size här. Och ramen runt 70 kr :) Så nu håller jag tummarna!

2008-10-12 @ 03:12:48
URL: http://craazybananas.blogg.se/locopoco/
Postat av: erika

mitt bästa julklappstips är presentkort på ikea. Man kan ge det till vem som hällst. Alla kan hitta något de vill ha där. från barn till pensionär.

länkar dej oxå. och håller tummarna för mej.

2008-10-12 @ 13:28:51
URL: http://www.metrobloggen.se/bravinset
Postat av: blondstar

att ge till en mamma, mormor, tjejkompis elle whatever. det fungerar alltid att köpa en snygg necesär eller väska och fylla den med massa skönhetssaker som ansiktsmasker, små flaskor med parfymer, ja allt man kan tänka sig. dels kan man då använda den ifall man har en egen stund för sig själv nån gång och rå om sig själv. eller så fyller man med tandborste osv, så kan man alltid ha den i reserv om man ska resa bort och slippa ta med alla stora tuber man har av allt! på öb, rusta, hm, dollarstore m.fl kan man hit´ta mycket skönhetsprodukter för ett pris av 200kr.

2008-10-12 @ 18:04:54
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: LillaBoo

Jag vill vara med :) ett bra julklapps tips om man har barn är att köpa fingerfärg å en målarduk (finns att köpa billigt på tex öb) och helt enkelt låta barnen kladda å måla en tavla till far å morföräldrarna! blir glädjande färgklickar för dom att hänga på väggen å barnen blir stolta över att se det dom gjort upphängt ;) Här är min länkning: http://lillaboo.skyrock.com/2070239842-Vinn-en-rosa-klocka-fran-TRITONI.html

2008-10-13 @ 01:30:28
URL: http://lillaboo.skyrock.com
Postat av: Sofia

En vetekudde är bästa tipset!! Kanske en rosa!!! Hoppas på vinst på klockan.

2008-10-13 @ 08:13:24
URL: http://sozzi.blogg.se/
Postat av: emma

Mitt bästa julklapps tips är till de man gillar. Att köpa ett lite hemspa kit från Lush eller likande. Köp en badbomd på lush, ansiksmask på hm/lush och en god bodybutter till det också. Då mår den personen bra du köper till och du själv bra för du vet att det uppskattas.

2008-10-13 @ 11:16:08
URL: http://emma86.blogg.se/
Postat av: Elaine

Jag har så svårt att fundera ut ett bra julklappstips (kanske øeranstrænger jag mig). Jobbar alltfør mycket så hinner inte tænka så mycket. Men klockan ær ju så himla snygg! Så mitt julklappstips får bli En barnfri dag/kvæll eller både och. Det ær ju mest før småbarnsførældrar. Men jag vet hur mycket det uppskattas, speciellt av min bror då jag eller min mamma ær barnvakt åt hans lille son. =)

2008-10-13 @ 12:04:35
URL: http://etphonehome.blogg.se/
Postat av: Lena

Jeg har en veldig god idé som jeg benyttet meg av ifjor... I stedet for å kjøpe en gave - så ga jeg bort opptrening av en minehund! Sjekk her :http://www.symbolskegaver.no/ Syntes det var en super gave, som i tillegg hadde nytte for seg. Mottakeren ble veldig glad for gaven, og ikke minst for ikke å få noe "skrot" til å putte i et skap.

Har linket til konk'en på bloggen min!

2008-10-13 @ 13:36:35
URL: http://hvitlinje.blogspot.com/
Postat av: cecilia

Fin blogg och snygg klocka.

Jag ska göra egna smycken till min släkt. Ett namnhalsband med pärlor på. Det är något personligt och uppskattat.

Ha det gott ta hand om lill magen!

2008-10-13 @ 14:39:42
URL: http://cizzi80.blogg.se/
Postat av: Anna lisa

Riktig tøff og søt klokke :) Den vil nok jenta mi på 15år heilt sikkert elske :)

Ha en fin dag!!!

2008-10-13 @ 15:21:13
URL: http://annalisasblogg.blogspot.com
Postat av: Amanda

Mitt bästa julklappstips är någonting personligt, vilket jag tycker julklappar ska vara! Det kostar inte så mycket pengar, men lite mer tid! Du kan samla dina bästa recept, favoriterna ni har hemma! Till en fin personlig receptbok, tänk vad glad farmor, mormor eller varför inte bästa vännen skulle bli!

2008-10-13 @ 18:38:19
Postat av: Lea

Klyschigt!MEN att bara få vara med nära och kära det räcker gott som julklapp till mig!

2008-10-13 @ 20:27:20
Postat av: Mari

Jag tänker köra på att göra hemmagjorda paket, eller till mestadels i alla fall. En idé jag har är att jag ska dra ut massa recept och göra till en liten söt hemmagjord bok med en bild längst bak på alla "barn" i släkten som finns här i Sverige. Jag ska ge den till min moster för hon älskar att baka och detta året vill jag göra något extra och eget för att visa att det verkligen är från mig och inte hemköpt. Det har känts så slöseri med pengar genom att köpa från affär och ge bort det, det är inte så personligt när det kommer till släkten. Detta är ett av mina julklappstips :) Jag har ännu mer till just denna julen men då bli denna kommentaren romanliknande :P



http://flumskap.blogg.se/2008/october/tavling-klocka.html#comment

2008-10-14 @ 08:41:59
URL: http://flumskap.blogg.se/
Postat av: Aud Johanne

Mitt beste julegave tips er en bok med navn "bestemors minner" Dette er en fabelaktig bok en kan få bestemødre til å fylle ut om hvordan hun og bestefar ble forlovet, mye om barndommen, hvordan de feiret bursdager, jul, hvordan det var å få barn, osv. Altså en genial bok som etterkommerne kommer til å sette stor pris på. Min bestemor har fylt ut denne boken til meg, jeg sette innmari pris på den. Fint å lese om ting som jeg kanskje aldri har spurt om selv. Og dessverre å vet en jo ikke hvor lenge en har våre flotte besteforeldre.

2008-10-16 @ 14:12:09
Postat av: Kari Skram Ødegård

Send pengene til Redd Barna,-og gi ett kort hvor du inviterer mottakeren på en lang tur i frisk luft:-)

Klokken en vanvittig lekker,og jeg kjenner ei vakker jente som veldig gjerne ville ha brukt den... Hun hadde faktisk fortjent den! Enkelte sliter mer enn andre,-så nettopp hun fortjener den!

2008-10-18 @ 05:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0