smartast i stan?

När man HELA tiden ser att det droppar in taskiga kommentarer så är det ju skönt att kunna avfärda några som en. Dessa har kommit in idag och är ifrån samma person. Very smart tjejen!

Josefine: snygg blogg du har. Gillar det mesta du skriver i din fina blogg om din vardag.
Men jag håller med några andra här att du borde verkligen tänka på vad du har på dig. Dina kläder är ganska trista och ser mesta dels ut som trasor. Grå, bleka färger som gör att du ser blekare ut än vanligt.
Prova fräscha färger som livar upp dig och håll dig till en mer ungdomlig stil som passar din ålder.
Kram
Sofia


Tantiga kläder du har på dig i de flesta kort


vilken förebild !!!! snyft snyft om Strax dagis!:


riktig mamma om En dagens och världens bästa Ella!:

    Håller med annonym:

    var är din man josefine ?


sanna om Godmorgon onsdag!:

    josefine.

    man ska icke skaffa barn om man tycker lycka handlar om att de sover och du slipper dem.

    vet ej varför sådana kvinnor blir mammor överhuvudtaget


prinsessan om Jeans:

    du har ingen stil du




Ja vart är min Man? ;-) Jag skriver om honom hur ofta som helst och sen Ella kom har hon tagit över hans del lite då det gäller att fastna på bild för hon är ju SÅ mycket sötare och jag är med henne dygnet runt. Men jag skriver ju inte om allt här i bloggen som ni alla förstår ;-)
Mitt tips till dig som kommenterar är att helt enkelt byta blogg att läsa, min verkar ju inte tilltala dig och jag skriver för dem som trivs härinne.


Jag ser dessutomn, utan att gå för långt tillbaka för det är ingen vits, att DU som ( bor i Stockholm )  också skrivit flerparten av de tidigare elaka kommentarerna så nu tänker jag verkligen inte bli ledsen mer. Jag skriver inte detta för att få snälla kommentarer men för att ni som också kommenterar och säkert läser ibland vad andra skrivit förstår att det är en människa som kommenterar och sen svarar på sina egna kommentarer med andra namn att hon håller med osv. Sjukt beteende om du frågar mig... När ska denna anonymitet på nätet försvinna? Eller ska man behöva skydda sig med lösenord för att inget görs?

Kommentarer
Postat av: Frida

Man kan undra hur folk orkar egentligen. Dessa personer kan ju inte ha ett värst roligt liv själv.... Heja dig Josefine!

2009-04-15 @ 20:36:47
Postat av: Johanna

Nej men herregud! Nu får väll folk ge sig!!! Varför vara så dum och elak. Säkert bara svartsjuka. Stå på dig Jossan, du ÄR SKITSNYGG och har en dunderstil. I love it! Bry dig inte om fuckers som dom. Kram från en mamma och blivande brud i maj

2009-04-15 @ 20:38:08
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Stina

Vilken idiot! Undrar om det är samma som besökt mig o var taskig idag. Blir så trött på att folk orkar vara taskiga mot andra för att må bättre själva. Suck!



För övrigt är din klädstil skitsnygg o inte ett dugg tantig! Kram på dej Josefine!

2009-04-15 @ 20:39:32
URL: http://girle.blogg.se/
Postat av: Sofia

Folk kan vara bra dumma! Jag älskar din blogg och tycker alltid att du är snyggt klädd och en riktig "glamomamma"! Du verkar vara en toppenmamma och fru! Trist att folk hela tiden försöker förstöra och såra andra människor! Håll huvudet högt!

2009-04-15 @ 20:40:36
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Hahahahaha fy fan (ursäkta språket) va patetisk människa. Hon kan inte ha mycket till eget liv om hon hela dagen måste sitta och störa sig på andra människor. Du är bäst!!

2009-04-15 @ 20:40:39
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Kattis

Mäh! Vilka kommentarer! Varför är de in på din blogg om de inte gillar den? Finns väl bättre saker de kan göra då?

Vaddå ingen bra mamma om man skaffar barn och vill att de ska sova?!?!? Snacka om att de inte har några barn! Hur ska man orka vara vaken om man inte får sova???

Stå på dig!!!

Kram Kattis

2009-04-15 @ 20:40:45
Postat av: Rebecca

Hur gammal är hon/han?!!?USCH!!!Det där är vad man kallar att vara TANT!!

Joasefine, du ha ett beundransvärt liv och jag hoppas snart att få en lika söt liten baby som du har. Och jag hoppas att babyn sover mååånga timmar på natten!!! Gör det mig till en dålig mamma..;-)

Ha en skön kväll - dax för Greys, love it!!!





2009-04-15 @ 20:40:57
Postat av: Linda

Nej men fy va taskiga kommentarer! Då bryter jag den trenden med att säga att din blogg är en av dom bästa som jag följer, och om jag ser lika fräsch ut som dig när jag har två småbarn så skattar jag mig väldigt lycklig! =)

2009-04-15 @ 20:40:59
URL: http://justmeforyou.blogg.se/
Postat av: linda

men vilka idioter det finns, suck. josefine du är en underbar mamma, dina barn är hur vackra som helst och dina kläder är fina. så skit i allt negativt, din blogg är bäst! :)

KRAMAR!

2009-04-15 @ 20:42:01
URL: http://tabortallaord.blogg.se/
Postat av: Hilda

Herregud.



Man kan ju inte låta bli att fundera över om dessa nötter som kommenterar såhär negativt skulle gå fram till någon främmande människa på gatan och säga sånt här.



Jag tycker synd om dom. Dom kan ju verkligen inte ha mycket att göra under dagarna. Tur att dom är så himla perfekta själva.



2009-04-15 @ 20:42:04
URL: http://vildamildahilda.blogg.se/
Postat av: helene

jag blir så trött när jag läser såntdär. Du är supersöt ser jätte fräsh ut varje dag och har jätte fina kläder! Dina barn är helt underbara! Att du beundrar dina barn när de sover är kanske för att allt är lungt och skönt och du ser något som kommer från dig och din E ligga och sova helt lungt och underbart. Det är i sånna stunder man väller över av glädje. Att folk inte har nog med sina egena liv. Läs den här bloggen om du tycker den är trevlig, Låt sen fina josefin leva sitt liv som hon valt och är lycklig med!

2009-04-15 @ 20:43:55
Postat av: Anonym

Men gud.. Jag tycker alltid att du ær vacker och jag vet hur du ær (både klædsmæssigt och i hjærtat). Dom som skriver till dig kænner inte dig och vet ingenting om din fantastiska familj (inklusive man). Førstår att du blir ledsen av sånna dumma kommentarer. Stå på jenta mi, hihi.. Ses imorgon:) STOR BAMSEKRAM

2009-04-15 @ 20:43:56
Postat av: Hanna

Jag trivs här inne! Du och din familj utstrålar fluffig mysstämning

2009-04-15 @ 20:44:32
Postat av: Linda

Ja du avundsjuka människor som inte har något bättre för sig finns det tyvärr gott om. Svårt att bara glömma det som skrivs men man får ju tänka så att det är deras liv som är patetiskt och inte ditt. Super mysig blogg och familj har du!

2009-04-15 @ 20:45:18
URL: http://minlillafamilj.blogg.se/
Postat av: Anna

So what? Tar du illa upp & fiskar efter fler "sympatikommentarer" eller varför "skyddar" du kommentarerna? Jag slår vad om att du väljer bort även denna, som du gjort med tidigare kommentarer jag skickat. Jag skriver som jag skriver & återigen; kan du inte ta kritik så sluta med ditt bloggande. Jag har ingen egen blogg själv för jag vill inte "lägga ut hela mitt & mina barns liv" på internet. Men väljer man (som du) att göra det BÖR man kunna tackla även NEGATIV kritik.

2009-04-15 @ 20:48:02
Postat av: Viktoria

Usch! Hur orkar människor och varför sprida så myclet negativt runtomkring sig?!

Du är verkligen en snygg mamma med en riktigt snygg stil! Du verkar dessutom megago som person, och det sprudlar av positiv glädje när man tittar in här!

Megakram

2009-04-15 @ 20:48:05
URL: http://shopaholicvickan.blogg.se/
Postat av: Pinkmommey

Ta inte åt dig, hon har säkert inget liv som måste sitta och komentera på varje inlägg, elaka dessutom...

Tycker själv att du låter som värsta toppenmamman! Har undrat lite tvärtom om du aldrig e sur, ledsen eller arg? Själv älskar jag mina barn över allt annat men tycker också att det är jobbigt med vissa saker iblan, jag e inte mer än människa.

Du har i alla fall en jättemysig blogg!

//Pinkmommey

2009-04-15 @ 20:48:20
URL: http://pinkmommey.blogg.se/
Postat av: Lina

Men snälla låt hon som bloggar ha på sig vad hon vill på sin egen blogg. Vilken energi folk lägger ner på hur andra är och ser ut. De som läser och stör sig på kläder gör en egen mode blogg då. Skicka gärna adressen så får vi se hur modet ska se ut.

2009-04-15 @ 20:48:26
Postat av: Kristin

Fluffig mysstämning var ordet! Jag är själv inne och kikar här flera gånger om dagen. Din blogg är den första jag besöker när datorn slås på.

Man blir alltid pigg av att få läsa dina ord. Så tack för att du delar med dig! :)

2009-04-15 @ 20:48:33
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Håller med alla ovan, stackars människa!

Ta aldrig åt dig, kram

2009-04-15 @ 20:48:43
Postat av: Ida

Vissa kommentarer var dumma, men du skriver faktiskt väldigt lite om din man... Och när du skriver om honom så är det mest inlindade syrliga kommentarer. Fnurra på tråden kanske?

2009-04-15 @ 20:48:58
Postat av: Anonym

Men gud vilken avundsjuk människa! Älskar både din stil och din blogg.. tycker du klär dig snyggt och modemedvetet och jag är också 25år. Säkert avundsjuk på att du så snabbt fått tillbaks din fina figur så du klär i allt. Människan som skrev detta vet nog inget om snyggt och stilfullt.Och självklart så är de skönt att barnen sover hela natten för man blir ju så mycket pigagre själv då.. Å blir så irriterad när jag läser sånt som detta.. människan har absolut inte barn!! För då skulle hon veta att man älskar sina barn mest av allt och det dom gör är GLÄDJE även om de bara är att dom ler lite eller nyss lärt sig säga "mamma" och hon skulle också veta vad skönt de kan vara att sova en hel natt när man ska upp tidigt med barn. Är så irriterad just nu å självklart skriver man mer om sina barn just för att man älskar dom så högt och blir så stolt när dom lärt sig ngt nytt så man vill berätta de för hela världen tycke rjag iaf. Du har underbar stil josefin och verkar vara en bra mamma som engagerar dg och hittar på mycket saker med dina barn.. den människan som skrev det där till dig är ju abar avundsjuk. Din blogg är bäst.. jag är fast läser den varje dag.

2009-04-15 @ 20:51:05
Postat av: Malin.E

Fy vilka elaka människor det finns...hur kan dom bara med och skriva så?? Du är jättefin josefin och har jättesnygga kläder, fint hem, ursöta ungar, snygg man ja och ett gott hjärta verkar det som, så det så :-)

2009-04-15 @ 20:51:50
Postat av: malin

hahaha men guuud. PINSAMT säger jag bara. Hur kan man bete sig så över huvudtaget? har man inget liv? Liv eller inte, hon kan ju inte va nöjd över det iaf.

Jaa, jag älskar din blogg iaf! Sköt om er!

Kramar

2009-04-15 @ 20:52:36
URL: http://siljeholm.blogg.se/
Postat av: Emilie

Man undrar ju om folk inte har bättre saker för sig. Måste ju ta väldig tid att hålla på så. Jag tycker du har jättefin/härlig klädstil och du är så otroligt söt så man blir avundsjuk. Det är klar man är glad om ens barn sover ordentligt, det innebär ju att dom mår bra och växer sig stora och starka. Jag tycker din blogg är otroligt härlig och får massa energi av att läsa den. Förundras över att du alltid är så positiv, önskar man hade den egenskapen själv. Hoppas att du inte blir för less på dumma kommentarer och slutar blogga. Det vore trist.

Många Kramar

2009-04-15 @ 20:53:59
URL: http://emiliej86.blogg.se/
Postat av: SANNAAAAAAAAAAAAAAAA

vilken störd människa alltså

2009-04-15 @ 20:54:25
URL: http://sanna15.blogg.se/
Postat av: Line

Blir lei meg av å lese hvor teite folk kan være!

Ble nesten sjokkert over kommentaren som kom angående sovende barn!Tror de fleste med små-barn forstår hvor deilig det er med små barn som har godt sovehjerte. Jeg har selv to små som jeg elsker over alt på jord,men jammen er det deilig når vi endelig får en pust i bakken når de sover! Alle trenger litt tid for seg selv og ikke alltid ha fokus på barna.

Takk for en kjempe koselig blogg! Fant bloggen din da det sto om deg i avisen da Ella meldte sin hurtige ankomst.Kjempe koselig å følge den flotte familien din.Synes du er en fantastisk flink mamma som alltid har fokus på barna sitt ve og vel.

2009-04-15 @ 20:57:25
URL: http://www.fredriksen4.blogspot.com
Postat av: LillTuvan

Jag kan garantera att så fin och fräsch som du är, det var verkligen inte jag när mina barn var så små!

Och visst är det skönt när barnen sover bra, för då vet man att de mår bra, och hur mycket man än älskar sina barn så behövs de där små andningspauserna. Det har inget att göra med hur bra eller dålig förälder man är.

Jag vet hur det är när barnen inte sover som de borde, roligare kan man ha, och då älskar man ändå barnen lika mycket.

Stå på dig! Du verkar vara en otroligt stark tjej som orkar leva så aktivt liv med all smärta och små barn som tar mycket kraft.

Och när det gäller E, så verkar han vara väldigt delaktig i ert liv (och naturligtvis missar han mycket eftersom han måste jobba som alla andra som inte är föräldralediga).



Fortsätt som förut, du lyser i alla fall upp min vardag!

Och visst är barn underbara!



KRAM!!!!!!

2009-04-15 @ 20:58:31
Postat av: Tvillingmamma

Hej! har följt din blogg ett bra tag nu och ett par gng har jag väll kommenterat, jag tycker verkligen att den är superbra, och att du är verkligen en mamma av stil :) du har så fina barn :)

..Du kan spåra upp IP.adress och då vet du på en gng vem det är, lr så att du fixar att är man anonym går det ej att kommentera...



Ha det bra !



Kram från mamma till två !

2009-04-15 @ 20:59:49
Postat av: Caroline

Jag håller verkligen med tidigare kommentatorer, de som är positiva (orkade inte läsa alla :P).



Du är den enda mamma-bloggen jag läser och jag blir själv fruktansvärt sugen på familj när man ser alla goa bilder på din =) Har ju sett att din E har en lika söt bror, singel? haha :P



Skämt å sido, Skit i alla bittra människor som inte gör annat än att klanka ner på folk de dessutom inte ens känner mer än via en blogg. Det enda du kan göra är att lyfta blicken och se över de små människor som de i verkligheten är. Lägg din energi på din till synes underbara familj! Och lite energi på din brymma blogg!



Kram

Caroline at http://newyard.blogg.se/

2009-04-15 @ 21:01:52
URL: http://newyard.blogg.se/
Postat av: Jennifer på Fashioncut

Du kan ju blocka hennes IP adress annars också :)

2009-04-15 @ 21:05:03
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Anna (igen)

Jag ser att du redan fått det du tycks behöva. Varför inte ignorera dessa kommentarer när de dessutom är skrivna från samma person? Om du som du skriver inte tar åt dig. Utifrån min synvinkel (efter att ha läst din blogg i över 1 år)tolkar jag det som du behöver den positiva feedback de flesta av dina läsare ändå ger dig samt bekräftelse på/i din mammaroll. Jag har som du 2 barn men blev mamma några år senare & mycket av de "problem" (exempelvis Elians ständiga spring om nätterna) du tar upp är för mig bagateller & känns därigenom patetiska. Jag antar att majoriteten av dina läsare är yngre tonårstjejer som ser dig som en förebild, men för mig som är några år äldre lyser osäkerheten igenom. Rätta mig om jag har FEL.

2009-04-15 @ 21:05:44
Postat av: Elina

Jag vill bara säga att din blogg förgyller dagen lite, är alltid roligt att se och läsa det allra vardagligaste även om det "bara" handlar om dina barn! Är väl självklart det gör det, de är ju DINA!! Och så är det ju verkligen så söta och fina! angående dina kläder, gråa?! Är väl det sista man kan säga, tycker du alltid klär dig hur fint som helst med olika stilar och olika märken! Roligt när man ser hur man kan blanda lite billigare och lite dyrare märken!

Jag förstår inte varför folk är inne och läser om de inte gillar bloggen, vad är deras problem? jag tror på avundsjuka, varför skulle de annars fortsätta läsa?

Kämpa på Josefine! Älskar att läsa din blogg!

/Elina

2009-04-15 @ 21:05:51
URL: http://elinaslivilund.blogg.se/
Postat av: Angel

Samma sak händer mig,tjejen byter namn dock inte ip adressen,jag önskar allt gick att blocka men tyvärr d finns ingen sån funktion.Man får helt enkelt INTE ta åt sig,dessutom är vi många som äklskar din blogg men tyvärr är inte alla helt normala däruppe.

2009-04-15 @ 21:05:59
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: bella

Fy vilka avundsjuka männsikor de finns.

Tycker du är jätte söt och förstår att du kanske inte har tajta jeans å är super stylad varje dag, finns viktigare saker att bry sig om än utseendet.

Undra om dom som skriver själva fått barn nyss?



Stå på dig! Kramar

2009-04-15 @ 21:08:34
Postat av: Lisa

Så trött man blir! O de som kommenterar här i fältet o klagar ännu mer, herregud, förstår inte att man mår bättre genom att vara negativ? Jag läser din blogg dagligen o bara älskar dina inlägg, de gör min dag Josefine! O de som snackar om att du inte nämner E och isf att det är inlindade o syrliga kommentarer, puf, herregud! Har de inte läst bloggen eller? Ni är min förebild hur jag vill ha det med min pojke den dagen vi blir föräldrar, tänk om fler barn fått växa upp med sån kärlek som ni verkar ha det! All cred till er!!!

2009-04-15 @ 21:09:28
Postat av: Camilla

Jag nästan fnissar högt för mig själv hemma i köket när jag läste detta...! Ren och skär galenskap, nonsens, människan måste vara sjukt uttråkad.



Hoppas ni har en fin kväll där hemma :)



Kramar från sthlm

2009-04-15 @ 21:10:18
Postat av: Miss JJ

Hallå. Fattar inte hur folk kan bete sig ibland. Stå på dig.. Jag älskar din blogg, att få vara med i en liten del av ditt liv. Tycker du har en helt underbar stil på dina kläder och även din otroligt söta barn har det. VA den du är, det är så det ska vara. HA en underbar kväll med familjen, kramm JJ

2009-04-15 @ 21:11:07
Postat av: Tindra

Finns alltid idioter i bloggvärlden tyvärr...som man säger så är inte den sista idioten född än

Jag har liknande stil som dig josefine och jag älskaaaaaaaaaaaaar det! man ska klä sig i det man gillar , skit i vad dem idioterna skriver dem lever säkert sina liv för att enbart behaga andra o har ingen personlighet alls.......Kram på dig!!

2009-04-15 @ 21:11:10
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag tycker INTE det ska vara ok att skriva vadsomhelst och jag har sett förtal här i kommentarer därför slipper inte alla igenom utan att jag sett dem!



Anna: Det som är bagateller för dig kanske inte är det för mig? Hur menar du? Att du skulle klarat att vända det bättre än mig eller vad syftar du på? Vi är alla olika som mammor och har olika unika barn med olika behov.



MÖRKRÄDD blir jag då jag ser hur vissa kvinnor INTE håller ihop och det betyder inte att älska mig och vad jag gör men att respektera andra!



Sluta döma och vara elaka!

2009-04-15 @ 21:11:42
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anna

Hej! Jag är en tjej som just börjat läsa din blogg och jag gillar den verkligen. Vi är fler mammaor som du och vi är så bra, coola och snygga i våra "gråa och trista" kläder. Du är kanonbra och jag läser den gäran. Fortsätt i samma goda stil:) Tack för en jättebra blogg!

2009-04-15 @ 21:13:14
Postat av: Isabellas o Minnas mamma

Den siste idioten är inte född än... Hon sitter just nu och njuter av att hon har fått så många att bli upprörda. Mitt allra bästa tips är att totalignorera - stoppa alla taskiga kommentarer och skriv INGET om det på bloggen. Hon vill bara få i gång en konflikt.

2009-04-15 @ 21:19:07
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Josefine

Ja vet ni, jag låter det alltid rinna av mig eftersom jag vet att personer som inte känner mig vet allt om mig. Men jag tycker det är viktigt att visa hur det ser ut också!



From nu ska jag blunda för alla dumma kommentarer och SUGA åt mig alla härliga!



KRAM

2009-04-15 @ 21:22:19
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Emelie och baby Julia

Jag tycker du är hur bra som helst, kollar in på din blogg varje dag. Du är som en förebild för mig, tycker du är så duktig med både Elian och Ella. Du ser alltid pigg och fräch ut... En sak som jag hängde upp mig på var att du tyckte det var skönt att barnen sov hela natten, som småbarnsförälder så förstår jag verkligen vad du menar. Ofta när man säger så handlar det inte om en SJÄLV utan om BARNEN, det är skönt för BARNEN att få sova djupsömn längre. Piggare och mycket gladare barn på dagen! Du är bäst!!!

2009-04-15 @ 21:25:09
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Jonna

Vilken otroligt korkad människa. Stå på dig bara för vi är många som tycker om dig!! Ignorera idioten bara så tror jag nog hon (eller han) tröttnar.. Håller med många här inne att du verkar vara en riktig supermamma till dina söta barn! Och jag gillar din stil, du är ju snygg i allt :)

2009-04-15 @ 21:25:33
Postat av: Randy

Blocka hennes IP så slipper du ens se kommentarerna!

2009-04-15 @ 21:28:01
URL: http://randys.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

"Postat av: Anna

So what? Tar du illa upp & fiskar efter fler "sympatikommentarer" eller varför "skyddar" du kommentarerna? Jag slår vad om att du väljer bort även denna, som du gjort med tidigare kommentarer jag skickat. Jag skriver som jag skriver & återigen; kan du inte ta kritik så sluta med ditt bloggande. Jag har ingen egen blogg själv för jag vill inte "lägga ut hela mitt & mina barns liv" på internet. Men väljer man (som du) att göra det BÖR man kunna tackla även NEGATIV kritik"



Detta irriterar mig så! För att man har en blogg ska man tåla att folk är personligt elaka!

självklart ska man kunna ha en annan ÅSIKT eller MENING men det är INTE samma sak som att vara taskig och säga att man har fula kläder på sig! Vad är det för fjortisidéer!??

Och vad är det här?



"Postat av: Anna (igen)

Jag ser att du redan fått det du tycks behöva. Varför inte ignorera dessa kommentarer när de dessutom är skrivna från samma person? Om du som du skriver inte tar åt dig. Utifrån min synvinkel (efter att ha läst din blogg i över 1 år)tolkar jag det som du behöver den positiva feedback de flesta av dina läsare ändå ger dig samt bekräftelse på/i din mammaroll. Jag har som du 2 barn men blev mamma några år senare & mycket av de "problem" (exempelvis Elians ständiga spring om nätterna) du tar upp är för mig bagateller & känns därigenom patetiska. Jag antar att majoriteten av dina läsare är yngre tonårstjejer som ser dig som en förebild, men för mig som är några år äldre lyser osäkerheten igenom. Rätta mig om jag har FEL."



Tror det är samma person IGEN som inte alls har barn! Det är tex INTE bagateller att ha två barn och att de är mycket vakna! Sömnlöshet används faktiskt som tortyr i världen! Vilken barnslig och elak inställning! Låter inte heller som du är äldre eller mognare på något sätt!.. Finns det inget sätt att utestänga de som inte lämnar en bloggadress tex? DÅ kunde man ju iaf få tag på dem som liger bakom?.. Nej jag vet inte!?.. Jag tycker iaf du är en härlig kvinna med underbart positiv inställning med en strålande blogg! NEj just det... man ska inte peppa varandra nej... då kanske jag gör dig glad och det går ju inte (ironi) ;D





2009-04-15 @ 21:28:11
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Rebeccas.se

Usch vad trist det är med avundsjuka människor som sprider negativa känslor runt omkring. Jag tycker du klär dig jättefint!

2009-04-15 @ 21:29:53
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: ulrika

Jag fattar inte varför vissa människor känner ett sådant behov av att vara elaka och att göra ner varandra. Tragiskt att hon eller han inte har något bättre att göra.

2009-04-15 @ 21:32:29
Postat av: lovisa

Idiotiskt av personen att göra så. Och jag vet att du säkert har hört det här tidigare, MEN personen ÄR avundsjuk på dig. Att få så fina barn som du, att ha en sån fin man och att ha ditt utseende, så kan man inte bli annat än avundsjuk! Försök skaka av dig de dåliga kommentarerna och titta på de fina istället :) KRAM

2009-04-15 @ 21:33:20
URL: http://lmlb.blogg.se/
Postat av: Anna



Äh, bry dig inte J, det är bara trams. Jag tycker att du verkar vara en underbar mamma och jag ÄLSKAR att hela ditt liv kretsar runt dina vackra barn & din man & familj. Det är ju verkligen det livet går ut på.



Hoppas du får en mysig kväll. Många stora KRAMAR!



2009-04-15 @ 21:35:04
Postat av: Becka

Det händer att jag läser bloggar där jag absolut inte håller med den som skriver bloggen. Jag kan bli irriterad, tycka att någon tänker fantastiskt konstigt och "fel" MEN det skulle aldrig falla mej in att skriva allt det jag tänker i en kommentar.

Det är rent och skärt förtal som sker på så många bloggar och det är mer än beklagligt.



Och du, Anna, som har kommenterat här: jag skriver inte detta för att klappa Josefine på axeln, utan för att det vänder sej i mej när jag läser folks elaka kommentarer, som inte handlar om att tillföra sin egen åsikt i en diskussion utan klanka ner och trampa på andra människor. För mej spelar det ingen roll vem som blir trampad på, jag tycker det är PRECIS LIKA FEL varje gång.

2009-04-15 @ 21:39:21
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Sofie

Bruden är ju avundsjuk som få! Varför skriver man annars sådan osanning som handlar om utseende och en familj? Jo, för hon själv känner sig ful och ensam förmodligen.

2009-04-15 @ 21:40:45
Postat av: Anonym

Hej!



Är en ganska ny läsare av din blogg. Tycker den är helt underbar! Du verkar ha en sån fin familj. :O)

Skit i de där taskiga kommentarerna, finns tyvärr folk som inte gör annat än att försöka förpesta andras liv. Trist men sant!!

Om du nångång kommer o lösenskydda bloggen så hoppas jag kunna få fortsätta läsa din blogg.



Kram till dig o din familj från Maria m fam.

2009-04-15 @ 21:44:10
Postat av: Caroline

Josefine, du förgyller min vardag med din mysiga blogg... Njut av kvällen! Caroline

2009-04-15 @ 21:44:16
URL: http://carolinebacke.blogg.se/
Postat av: N

skönt att höra att du inte bryr dig längre. Hoppas inte denna / dessa idiotiska, avundsjuka människa inte får dig att sluta blogga, skulle vara en katastrof. Följer dig varje dag med glädje, ni verkar vara en underbart mysig familj. Stor kram!

2009-04-15 @ 21:44:50
Postat av: Hege

Du har rålekker stil Josefine-en stor inspirasjonskilde!!Du ser alltid så flott ut og du virker som en superengasjert og flott mamma som virkelig vil det beste for barna og familien din!Et flott forbilde er du!:-D

2009-04-15 @ 21:48:03
Postat av: Marit

Huff.. disse kommentarene blir jo bare for dumme, ikke ta de til deg! Synes du er fantastisk flink med klær og stil jeg; beundringsverdig når jeg ser hvor lite jeg selv får tid til i omtrent samme situasjon ;) Jeg synes også du er et flott forbilde;)

2009-04-15 @ 21:52:56
Postat av: Miss Magnusdotter

usch vilka människor det finns! Fy vad taskigt! Men denna person som skrivit detta har problem med sig själv, inte med dig! Jag tycker då inte att du har en taskig klädstil eller något av det andra hon skrivit!

2009-04-15 @ 21:53:34
URL: http://emmamagnusdotter.blogg.se/
Postat av: Pia

Bry dig inte om idioten. Jag tycker att du klär dig jätte fint och jag gillar din stil. Tycker att du har en underbar familj och vackra barn. Önskar att jag en dag kan ha det lika bra som du. Du inspirerar mig till 100%

Ha det bäst!!

2009-04-15 @ 21:54:35
URL: http://piajohanna.blogg.se/
Postat av: Karolina

Suck...det finns verkligen knasiga människor på vår jord...

2009-04-15 @ 21:56:42
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ja man undrar vad det leder till att hålla på sådär som vissa personer gör? Vad får de ut av det egetligen. Sjukt beteende tycker jag! Har själv fått några elaka kommentarer under min bloggtid, helt orelevanta till det jag skrivit och många av dem har kommit från samma IP-nummer. Nu har jag blockat var och ett av de Ip-numrena som någon gång skrivit otrevligheter och kommer fortsätta varje gång om jag skulle få fler orelevant elaka kommentar, så slipper jag se det. Kan även tillägga att sedan jag blockerade x-antal så har jag inte fått ett enda elakt. Så ett tips, blockera alla IP nr du inte vill ska kunna kommentera, så slipper du se dem!



Sov sött och tack för din blogg, jag tycker att den är toppen och kikar in här flera gånger i veckan!



Kraamar

Anna

2009-04-15 @ 21:58:19
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Kristin

Man må jo nesten bare le.

Dette stakkarslige mennesket har tydligvis ikke så mye å finne på. Og heller ikke barn, noe som gjør at man forstår at bloggen ikke helt treffer henne.



Hahaha: "Dina kläder är ganska trista och ser mesta dels ut som trasor. Grå, bleka färger som gör att du ser blekare ut än vanligt."

Dette er jo faktisk kjempemorsomt skrevet, spesielt når det treffer DEG som ser mer velstelt ut enn de aller fleste småbarnsmammaer jeg kjenner.

2009-04-15 @ 22:02:21
Postat av: Svar till Anna

Svar till Anna:



Visst har man en blogg så ska man tåla kritik, alla kan inte hålla med om allt man skriver. MEN kritiken som hon får är inte rättvis, det är ju personangrepp och inte alls relevant.



Sedan din andra kommentar, (eller om det är en annan Anna) jag tror inte alls att det bara är tonårstjejer som läser den här bloggen, de läser Kenza och Blondinbella. Läsarna här är nog mer mogna än så. Och personligen tycker jag det har och är underbart att få höra om förlossningar och de första barndomsåren när jag själv närmare mig det stadiet, men är det så att det inte passar dig, läs någon annan blogg.



Emma

2009-04-15 @ 22:05:19
Postat av: Liza

Såå barnsligt, jag hoppas att det inte är en person över 20 som skrivit dessa kommentarer.....



Tycker att man skulle kunna blockera vissa personer/adresser/nummer från sin blogg, det kan man ju på både mail och msn o liknande...



Kram/ Liza

2009-04-15 @ 22:09:35
Postat av: Annika

Läser din blogg flera gånger varje dag, tycker du skriver och verkar vara en underbar person, bra klädsmak m.m. Fortsätt med det du för du gör det bra.



Annika



2009-04-15 @ 22:12:21
Postat av: ida

Vadfan är det för sjuka människor som kommenterar dina inlägg? Jag tycker nog dom morde mejla bild på sina egna kläder till dig som du sen kan lägga ut och sen kan vi ju se hur dom patetiska människorna klär sig. VEMFANBRYRSIG om någon annans kläder.. Jag tycker du ser bra ut. :)

Puss och godnatt!

2009-04-15 @ 22:13:10
Postat av: Åsa

Hihihi... jag sitter och ler.... vad pinsamt bruttan, nu blev du påkommen. Det är 2009, vet du inte att man kan se var varje besökare kommer ifrån. Du är ju så sjukt avundsjuk att det är ju farligt. Tänk att det går sånna som dig lösa på gatan, kan ju få vem som helst att gå o låsa dörren och skaffa titthål i dörren. Josefin skaka av dig ALLT, detta är en människa som önskar att hon hade 3 egna E:n och din garderob :)

2009-04-15 @ 22:20:14
Postat av: Beyond the sun

Du kan lägga in en kod i din kodmall som gör att de måste skriva namn och mailadress. Vilket iofs gör att de säkert skriver fejkadresser, men intresset att hålla på och "terrorisera" minskar kanske då, då det krävs mer för att skicka en kommentar.

2009-04-15 @ 22:21:10
URL: http://fifteenminutes.se
Postat av: Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Om jag läst din blogg för två år sedan hade jag tyckt att dina "problem" med vaken Elian mitt i natten varit nonsens. Vi hade då precis förlorat vår son i vecka 36, jag fick föda fram och hålla ett dött barn, fruktansvärt. Mitt liv ser inte ut som det skulle ha gjort och så är livet. Vissa av oss drabbas mer än andra. MEN, nu vet ju även jag att livet lever vi här och nu och det är det ända som räknas. Det är inte nonsens att inte få sova, jag förstår din lycka fullständigt över att få sova en hel natt (mer eller mindre för man är ju trött på morgonen ändå).

Man kan inte jämföra jobbigt, det som är jobbigt för mig behöver ju inte vara jobbigt för dig. Det är så tråkigt att folk är så snabba på att jämföra, för vem känner egentligen dig/mig? Vem vet vad vi har gått igenom, egentligen?

Det är tragiskt att folk lägger energi på att reta upp sig och skriva elaka kommentarer istället för att lägga den energin på det som gör den personen lycklig istället. Om jag inte tyckte om din blogg så skulle jag ju inte läsa den!!!

Vissa är så små som människor och skulle behöva en dos av den riktiga världen så att de skulle uppskatta vad de har och vad som egentligen betyder något. Vi lever här och nu, livet är på riktigt!

Tack för du låter oss alla som vill ta del av era liv, du gör det bra och du är en sann inspriation på alla sätt.

Pussa på barnen och krama din man hårt, DET är det enda som är viktigt.

2009-04-15 @ 22:25:46
Postat av: Eva

Kan man inte "spärra" IP:nr med typer som går igång på att sabotera för normala människor,

det känns lite obehagligt att behöva släppa in vilka som helst i ens liv, för det handlar om ditt och din familjs liv.

Det är Du som bloggar,och naturlgtvis ska vi heller inte veta allt som händer och maken kanske inte vill figurera i stor utsträckning,

Tänk på hur ni tilltalar andra människor där ute;)

Josefine du är super bra på det du gör, Må Så gott.

2009-04-15 @ 22:27:04
Postat av: Lill

Fy sjutton vilka elaka människor det finns, lägg inte ens ner tid på att svara en sån idiot. Jag tycker du har fina kläder och har en jättefin och trevlig blogg, läser den flera gånger om dagen. Kram Lill

2009-04-15 @ 22:29:41
URL: http://blogg.fembarnsmorsan.se
Postat av: Ania

Josefine .. förlåt för följande.. men jag måste bara komentera..



Anna.. dina åsikter e lite patetiska..

vaddå sluta blogga om du inte kan ta kritiken ??? Antagligen har hon inte skapat bloggen för att driva ett politisk program där hon ska ställa upp på olika debatt och behöva försvara sig:S antagligen så är den skapad för att hon ska skriva av sig, uppdatera nära och kära, samt andra läsare om hennes vardag.. Hon får då skriva vad hon än vill... lägga upp dagens outfit oavsett hur den är.. och skriva VAD hon än VILL om sina barn.. utan att nån ska behöva komma med "kritik" .. och råd om hur hon ska klä sig eller vilken information hon ska lägga upp om sina egna barn. Sen antar jag även att det informationen hon delger inte riktigt är det djupaste och viktigaste som händer på riktigt i hennes liv ... Hon helt enkelt skriver om det som vi läsare behöver veta.. eller det som vi egentligen HAR med att göra..

Det riktigt jobbiga och viktigaste tror jag hon löser själv inom och med familjen och riktiga vänner ;) Precis som vi alla andra..

Och Anna.. tycker man inte om hennes blogg är det bara och gå förbi den.. man behöver inte lämna spår och kommentarer till en person som man överhuvudtaget inte ens känner.. Det finns massa bloggar jag bara går förbi.. been there.. done that.. och håller inte me de jag håller inte på å klankar ner på annat folk just för att jag inte håller med..

Även jag är en "äldre" läsare.. och ser inte den osäkerheten som du nämner.. Kanske för att jag inte förankrar bloggen med verkligheten.. Det är inte Josefines biografi vi läser .. utan glimtar ur hennes liv .. och de underbara saker som hon väljer att ta med..



Ännu en gång Josefine.. förlåt.. var bara tvungen..

Alla vill att man ska vara sig själv.. och när man är sig själv.. passar det inte heller ;)

Du har en väldigt bra blogg och det kan du ju själv se med tanke på hur många läsare vi är varje dag:P

2009-04-15 @ 22:38:02
URL: http://adramaqueens.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Fy fy fy. Jag har ännu inte behövt uppleva elaka kommentarer. Bra av dig att inte ta åt dig. Förstår inte vad folk tänker på när de skriver sånt. Måste vara nåt fel på de.

Jag tycker du har en fin blogg i alla fall. Stå på dig och ditt.

Varman, snälla tankar till dig från mig

2009-04-15 @ 22:42:02
URL: http://trekillarochentjej.blogspot.com
Postat av: Caroline

"Avundsjuka är den ärligaste formen av beröm" och det är något vi kan ta till oss i många situationer. Låt inte dessa människor trycka ner dig, bli stärkt av dem!" Skriver Engla i sin blogg! SÅ SANT!

Denna/Dessa personerna är uppenbart avundsjuka på ditt liv! KRAM



2009-04-15 @ 22:45:35
Postat av: Caroline

Jag läser din blogg dagligen men brukar inte kommententera men jag tänkte göra ett undantag. Du ska inte ta åt dig av nånting som någon skrivet negativt om dig. Du är otroligt söt och jag hoppas verkligen att jag ska orka vara så piffig som du är den dagen jag är gravid och tiden därefter :-) Gillar din blogg skarpt och älskar ditt sätt att skriva om er kärlek till varandra i familjen. Önskar dig en trevlig kväll!

Kram!

2009-04-15 @ 22:45:58
URL: http://rent.blogg.se/
Postat av: jasse

Förstår inte varifrån detta kom? Du har superfin klädstil och ser riktigt välklädd ut..du ska absolut inte bry dig om sådana här skitsaker.

2009-04-15 @ 22:50:36
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: mikaela

Snälla Josefine ta inte åt dig av allt detta hemska som skrivs och sluta inte blogga för du förgyller min vardag både som Josefin, som fru och som mamma. Du skänker mig lycka, ger mig styrka och inspirerar mig till ett bättre liv. Alla har vi saker som är tunga i livet. Det kan vara en dålig dag, att inte få sova som förälder eller en annan tragedi och ibland gör det andra starkare genom att berätta om sina egna erfarenheter. Som du skriver är det synd att vi kvinnor inte håller samman mera och stöttar varandra speciellt i det svåra. Jag tycker det är starkt av dig att stå upp och sätta STOPP för elaka ord på bloggen och jag hoppas innerligt att du lyckas glömma alla elaka kommentarer för vi är många som läser som ÄLSKAR din blogg. STORA KRAMAR FRÅN SKÅNE!

2009-04-15 @ 22:50:40
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Postat av: pangis

Jag är ingen tonåring..tvärtom så har jag tonåringar. Josefines blogg läser jag med nöje ändå. Den gör i allafall mig glad..och jag tycker att det är kul att påminnas om hur det var när teensen var små.. Jag ler ofta igenkännande.. Bagateller är det aldrig när man har småbarn, det är en jättetuff period i ens liv. Men det fattar man turligt nog inte förräns den är över. Jag har full respekt och beundran för alla småbarnsföräldrar! Att man orkade! Josefine och E är jättefina föräldrar så är det bara.. Att behöva ta elakheter och negativ kritik när man aldrig är elak eller fördömmande själv förstår jag inte. Varför då? Varför måste man ta kritik och elaka kommentarer bara för att man har en blogg? Man behöver ju inte göra det någon annanstans i samhället? Ska det accepteras i bloggar? Är man helt enkelt var mans egendom baraför att man har en blogg? Vari ligger respekten och empatin kring en annan människas liv? Om man är kritisk och fördömande själv kan jag förstå debatten men inte om man är vänlig i sitt skrivande, och bara skriver om hur man själv löst saker och ting.. Får man låga kommentarer då så är det inte negativ kritik utan då är det fula påhopp i. Det finns inget sakligt i att skriva påhoppande kommentarer om tex någons utsende..Hur ska man bemöta sånt..? Kan man sakligt disskutera sitt eget utseende med någon som tycker att man är ful? Hur gör man det? Vad är vitsen med det? Är inte det bara elakhet?..Vari ligger den negativa kritiken? Det är liksom inte riktigt samma sak.. det är bara påhopp. Personen som skrivit de här dumheterna tycker jag synd om..lite läskigt.. Kanske lite tragiskt, men troligen någon ung, rädd och osäker..så jag rekomenderar som flera andra, att du blockar adressen.



Stå på dig Josefine, du är bra! Jäkligt bra t o m.. hälsar en medelålders läsare!

2009-04-15 @ 22:55:06
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag tycker att du ska ignorera de idiotiska kommentarerna från och med nu! =) Jag førstår att det er hemskt att får massa otrevliga saker skrivna om sig sjælv, men som tur er kan du ju bara radera dem. Låt inte de avundsjuka småhemska tjejerna påverka dej!!



Jag bor också i Oslo, sen 2005. Att komma hit och skaffa sej ett liv hær er tufft gjort bara det, det er inte bare bare (for å ta det på norska :D) Jag har lest din blogg av och till, det va egetligen lite før att jag va på riksen nær du fødde minsta E (sjukskøterska student) och så læste jag att du bor ute næstan dær jag bor, blev lite nyfiken å va tvungen att kolla =)



Hur som helst ( har en tendens til att inte hålla mig til æmnet, haha!)Så tycker jag inte att du ska ta åt dej av någon av kommentarerna, om klæder, barn, man eller whatever de kommer på att hacka på!



Kram på dej & kom gærna in en svæng på min blogg =)

2009-04-15 @ 22:56:02
URL: http://nursesusi.blogspot.com/
Postat av: Erika

Förstår inte hur man kan vara så korkad så man läser någons blogg som man inte tycker om.. Och att man dessutom ska kommenter de gör mig förbannad.



Jag tycker att din blogg är underbar, att du verkar vara en fantastisk mamma och du är min förebild!



KramKram, fortsätt att kämpa mot de elaka kommentarerna

2009-04-15 @ 23:02:55
Postat av: Rebecka

Hon har väl inget liv.Tycker nästan synd om såna människor.Förstår inte hur man kan vara så bitter och sitta och skriva massa elakt!

2009-04-15 @ 23:09:09
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: Lene

Yo go girl! Bloggen din er kjempefin:)

2009-04-15 @ 23:12:15
Postat av: Ida

Folk är i regel trögare än man tror tyvärr.

Jag är visserligen ung (inte för du är gammal) och jag har varken barn eller familj. Men du är ett gott föredöme förr oss som är i 21 års åldern och tankarna kring om man kommer skaffa familj osv kommer krypandes. Du har sunda inställningar och är den mamma/fru jag vill vara en dag (om man nu hittar rätt man!?).



Du verkar lycklig och oftast målar du upp din vardag som rosaskimmrande, men vad sjutton spelar det för roll och hur kan det störa folk? det är väl snarare bättre att vara optimist och ha en positiv syn på dagen och livet än att bara gnälla som vi är alldeles för duktiga på!



Jag hoppas du fortsätter skriva och att du inte tar åt dig av vad människor som inte har någon vettig kritik att ge säger. Alla behöver bli glada och få se att det finns lyckliga människor precis som du verkar. Det ger hopp för framtiden!

2009-04-15 @ 23:13:42
URL: http://electrify.blogg.se/
Postat av: Millan

Hallo! Jag tycker att det är förjäkligt och förstår verkligen inte att det finns människor som mår bra att klanka ner på andra!!

Hoppas verkligen inte att du tar åt dig!

Jag har också problem med elaka kommentarer!

NÄ Bryr dig inte för du är en av dom vackraste mammorna jag någonsin har sett! Och helt underbara barn!



Många kramar ifrån mig till dig och dina underbart söta barn!

Millan

2009-04-15 @ 23:16:44
URL: http://moder.blogg.se/
Postat av: Hanna

Spärra hennes ip-nummer! Så är det en mindre idiot som kommenterar din fina blogg!

2009-04-15 @ 23:18:56
Postat av: Anonym

Du är verkligen inte grå och trist! Du är otroligt fräsch för att ha två småttingar och det imponerar att du har tid att hinna göra dig i ordning. Jag vill vara lika cool som di när jag får barn!!

2009-04-15 @ 23:27:27
Postat av: Linnsan

Du ska verkligen inte bry dig ett dugg om sådana löjliga kommentarer, de grundar sig självklart i avundsjuka! Antagligen ser tjejen i fråga ut som ett vrak, är singel (eller har en pojkvän som är otrogen), är barnlös samt bor i andra hand i nån "knarkarkvart". Jag hoppas verkligen att du fortsätter skriva, för din blogg är äkta och enormt trevlig att läsa! Kram!

2009-04-15 @ 23:28:55
Postat av: Caroline

Bra skrivet Josefine! Din blogg är toppen, likaså du och din familj. Varenda människa förstår väl att en liten tar tid, att de är det bästa som finns och då hamnar mannen inte lika mycket i fokus i bloggen! DU och dina E är underbara! :)

Kraam på dig!

2009-04-15 @ 23:29:02
URL: http://carrimarri.blogg.se/
Postat av: josefin

jag är en tjej på 14 år som verkligen tycker att du verka vara en underbar mamma, jag verkligen menar det!

jag beundra dig och vill verkligen bli en sån fin mamma som du är mot dina barn. Omtänksam, skyddande och framför all så värdera du barnen före dig själv och det vissar att man är en bra mamma!

För vill du veta en sak? Framgång de väcker avensjuka så tar inte åt dig!

Ta nu hand om dig och din fina familj och lägg alla elaka komentarer åt sidan för du är verkligen INTE värd dom!

Kram

2009-04-15 @ 23:51:14
Postat av: Sanna

Trodde aldrig att jag skulle kommentera en främlings blogg. Men när jag läst vilka negativa kommentarer dem hade skrivit till dig kände jag mig bara tvungen. För du är verkligen inte en DÅLIG mamma! tvärtom, du skriver jämt om hur mycket du älskar dina barn och hur lyckligt lottad du är. Och det är klar att det kan vara skönt när barnen sover så du får andas ut och ha lite egen tid. Alla behöver det! Och alla mammor som är där ute och inte kan säga att det är skönt att barnen sover ibland på dagarna ljuger! Jag tycker också att du har en väldigt skön stil på dina kläder. Det ser ut som kläder man är bekväm i men samtidigt är snygga. Så låt dig inte tryckas ner av dessa negativa kommentarer! För du verkar som en väldigt härlig person som har båda fötterna på jorden och älskar dina nära och kära!



// En troggen läsare :)

2009-04-16 @ 00:35:33
Postat av: Johanna UNG 2BARNSMAMMA

Anna som skriver och kritiserar: Du har förmodligen inte hört om hur tuff småbarnsåren kan vara? Hur många familjer som splittras? Småbarnsåren är en av dom största utmaningarna i ens liv och samtidigt den största gåvan du kan få!



Att kunna få barn är en GÅVA och alla som önskar sig ett barn och kan ge barnet all kärlek den behöver borde få ett barn. Det finns så mycket orättvisa i världen och alltför många som inte kan skaffa ett barn.



Josefine...dessa kommentarer är verkligen bara elaka och omogna..! Jag tänker inte sjunka till deras nivå och kritisera dom tillbaka men jag vill att du ska STÅ PÅ DIG..Låt inte ren och skär avundsjuka förstöra dina dagar. Du är inte värd den dåliga energi dom ger dig.

Kramar till dig och familjen!

2009-04-16 @ 00:45:58
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att man orkar med sånt, puh vilken trist konflikt.

2009-04-16 @ 00:50:22
Postat av: Birgitte

Herregud så utrolig stygge folk kan være! Ikke bli lei deg av sånne kommentarer, de fortjener rett og slett ikke å bli tenkt på en gang!

Stå på!

2009-04-16 @ 04:22:57
URL: http://www.williamponissi.com/blog
Postat av: Mathilda

Josefine, du har fått en hel del kommentarer om detta men jag ville ändå lämna en egen. Jag beundrar alltid din kldästil, tycker alltid att du klär dig såå snyggt. Tänker faktiskt på det varje gång jag ser en bild på dina kläder. Snygg och fräsch! Jag är au pair och tycker det är skönt när barnen har nap eller när barnen somnar för kvällen, men jag hoppas att jag är en bra au pair ändå. Stå på dig. Jag älskar din blogg! Många kramar Mathilda

2009-04-16 @ 04:36:49
URL: http://mathildaaupair.blogg.se/
Postat av: Mathilda igen

Okej, jag var bara tvungen att skriva en annan sak. Läste två negativa kommentarer (från en och samma person) och jag blev så irriterad på att den personen ens var tvungen att kommentera och göra påhopp. Usch! Jag finner inte ord. Blir hon irriterad, läs inte bloggen. Bry dig inte Josefine, fortsätt skriva för vi är många som gillar det.

2009-04-16 @ 04:41:42
Postat av: Camilla

Hej. Tycker det känns fel att du ska behöva försvara din egen dagbok/blogg och vad du skriver!! Till er som bara klagar och är rent ut sagt taskig: LÅT BLI ATT LÄSA BLOGGEN DÅÅ!!! Låt oss som uppskattar den få ha den i fred. Tack för en bra blogg Josefin!! Stå på dig. Ha en fin dag!

2009-04-16 @ 05:14:55
Postat av: Katariina

Den människan kan inte ha ett eget liv, jätte tråkigt med sådana kommentar... Tänker på att hon måste vara avundsjuk för du är vacker och har fina kläder enligt mig i alla fall!

Kram och ha en bra dag!! Bry dig inte om sådana människor.

2009-04-16 @ 05:17:27
Postat av: Ciccie

Stå på dig Sötnos!

Jag tycker att din blogg är helt underbar, man blir så glad av att komma in här varje dag.

Du är vacker, härligt och verkar vara världens goaste o bästa mamma! En sån mamma ja vill bli en vacker dag!

Ta ingen skit (som grynet skulle säga)

Stor kram till dig!

2009-04-16 @ 06:52:11
URL: http://ciccie.blogg.se/
Postat av: Frida

Det finns idioter till allt ^^ Mysig blogg du har :)

2009-04-16 @ 07:47:16
URL: http://fridanvafan.blogg.se/
Postat av: Färjan-Ruth

Den Svenska Jantelagen och avundsjukan, du vet. Har upplevt samma sak. Go Girl! Kram. Färjan-Ruth

2009-04-16 @ 07:52:47
URL: http://boatpastor.wordpress.com
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Skum person!!

2009-04-16 @ 07:57:17
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Anna m V & E

Till Anna: Det är en enorm skillnad på konstruktiv kritik och elaka kommentarer - det handlar inte om att inte kunna "ta" kritiken, elaka kommentarer är enbart till för skribenten - för att kunna häva ur sig sina elakheter anonymt och fritt och för att, många gånger, konstigt nog faktiskt må bättre utav det. Det är ytterst, ytterst få människor som skulle våga stå för sina elakheter ansiktet mot ansikte. Således tillför elaka kommentarer inget - varken för läsaren eller för bloggaren. Konstruktiv kritik är en annan femma



Jag håller inte heller med om allt som skrivs överallt, men det finns två sätt att tackla det - låta bli att läsa eller bidra med ett konstruktivt inlägg och då få en diskussion. Många gånger ställer jag mig frågan, är det värt det? blir världen ett bättre ställe? behövs min åsikt - brinner jag så för denna fråga att jag behöver skapa en debatt? Och en sak har jag lärt mig, med två flickor med mindre än 1 år och 10 mån emellan - man skall välja sina fighter.....

Josefins klädval/stil hör verkligen såna ytliga, oviktiga saker att jag har svårt att förstå att man engagerar sig så att man måste skriva en kommentar, om än annat en en positiv sådan.... Man ska inte döma hunden efter håren är min devis.



Må så gott Josefin, sträck på dig, du verkar vara oerhört nöjd med ditt liv och för det, applåderar jag dig - det är få människor som klarar av att uppskatta det de faktiskt har - allt för många strävar efter något mer, bättre, större hela tiden....

2009-04-16 @ 08:04:33
Postat av: Maria

usch va irriterad jag blev på de där inläggen...hur kan man vara så elak. Tanken med en blogg är väl att den ska vara personlig och då klär man sig som man vill och gör som man vill.Och passar det inte så läser man ju inte bloggen.Tycker du har fina kläder och tycker att din blogg är jättefin. De som skriver så där är omogna och ytliga..usch

2009-04-16 @ 08:21:08
Postat av: Fredrica

Ja gud josefine vad du klär dig som en tant!? (full av ironi)





Tycker du har en fantastiskt mysig och fin blogg och att du är en jättefin och sund förebild.

Keep going strong.



2009-04-16 @ 08:29:41
Postat av: Christine

Hej kan du inte be henne skicka en bild på sig själv, så att vi kan kolla in henne och bedömma om hon har "rätt" kläder ser "snygg" ut och om hon har "söta" barn. Men det är hon nog för feg för. Kram på dig

2009-04-16 @ 08:42:47
Postat av: Johanna

Tyvärr finns det avundsjuka människor överallt som förpestar andras tillvaro..Man får helt enkelt bara blunda för dem och ignorera deras tråkiga attityd.



Enligt mig utstrålar du positivitet, lycka och värme. Du verkar vara en så himla fin människa och likaså din familj. Jag gillar din stil och tycker att du klär dig fräscht och up-to-date!

Jag har följt din blogg så länge jag kan minnas och varje dags besök hit leder alltid till ett leende.

2009-04-16 @ 08:46:29
URL: http://johana
Postat av: Camilla

Jag tycker alltid du har jättefina kläder och beundrar verkligen din avslappnade stil med en otroligt bra modegrad!!! :D

2009-04-16 @ 08:50:36
Postat av: Annika

Ha ha, skönt att du satte dit henne =)

2009-04-16 @ 08:51:59
Postat av: Åsa

Men herregud... jag ser att ytterligare ngn skriver att hon inte skriver så mycket om hennes man och att det kanske är en fnurra på tråden... skämtar du? Måste hon skriva om hennes man? Hon skriver väl om det som hon känner för... jag tycker det ofta står om E.

2009-04-16 @ 08:52:47
Postat av: Caroline.

Usch vilken elak en!

2009-04-16 @ 08:54:38
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Jill

Som sagt, dumma kommentarer från en eller flera är verkligen inget att bry sig om. Skriv på bara och må gott. Kram

2009-04-16 @ 08:56:31
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: karoline

Josefin! Vill bara säga att jag läser din blogg för att den verkligen tilltalar mig!! Du är en sån fin person som månar så om din familj. Jag är 26 år och mamma till en 1 årig kille. Jag gillar dina kläder och din inredningsstil. Inte för att det spelar så stor roll, men ändå. Du är även så vacker!! Ser verkligen inte gammal ut. Usch att vissa ska hålla på sådär. MEN vi vet ju att gör man det så mår man inte bra själv. kramar

2009-04-16 @ 09:08:42
Postat av: Sofie

En sak jag inte förstår med folk är att om nu folk har en massa åsikter varför inte stå för dom då?

Varför vara anonym?

Varför inte stå för det man säger och skriva sitt namn så man kan diskutera saken...

2009-04-16 @ 09:22:52
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Anna från Sundsvall

Hej!

Tänkte bara skriva att jag är 35 år, vet inte vad som menas med äldre eller gammal, men jag är ju ingen fjortis direkt :-) Tycker aldrig att din blogg är patetisk eller bagatellartad. Tvärtom känner jag ofta igen mig och tycker att det är skönt att andra har ungefär samma tankar. När man har småbarn är man väl ofta osäker på en hel del, upplever jag i alla fall. Varför måste man kunna ta negativ kritik bara för att man har en blogg. Ingenstans står det "här skriver jag om mitt liv, snälla döm mig!" men det kanske är en underföstådd regel i bloggvärlden, vad vet jag, är inte så erfaren på den fronten.



Kram!

2009-04-16 @ 09:23:41
Postat av: Fotballfruen

Stackars tjej som inte har annat för sig. Vilket trist liv.



Du är råsnygg och en grym mamma!



kraam

2009-04-16 @ 09:27:42
URL: http://fotballfruen.blogspot.com
Postat av: Helene

Älskar din blogg. Tittar på den flera gånger om dagen. Om hon nu stör sig på din blogg varför tittar hon på den då. jag blir så arg när jag läser sånt. Stå på dig Josefine du e bäst Många kramar Helene

2009-04-16 @ 09:28:40
Postat av: lina

Töntig människa, jag håller väl inte alltid med om allt jag läser på bloggar, men inte skriver jag elaka kommentarer för det. Tycker hon ska växa upp!

Och som en del säkert skrivit, blocka hennes ipnummer, tror det ska gå iaf.



Gillar verkligen din blogg, jag har inga barn men jag tycker det är jättekul att få se bilder och läsa om dina små söta barn, och om du klär dig "tantigt" som hon påstod, då gör väl jag det med :P

2009-04-16 @ 09:32:56
Postat av: Melinda

Jag älskar din blogg iaf. är inne varje dag och läser :) Jag fattar inte att folk skriver att du inte har någon stil osv. Jag tycker du är jätte snygg! Hoppas jag blir lika snygg som mamma någon dag hihi :)



2009-04-16 @ 09:35:12
URL: http://meland.blogg.se/
Postat av: Anne

Det är verkligen inga smarta eller sjysta tjejer som skriver så och det är alltid tjejer som är taskiga mot tjejer. Det är så typiskt och jag är så trött på att inte vi tjejer står upp för varandra mer. Jag tycker du gör rätt i att radera dessa kommentarer. De vill ju bara skapa debatt och synas. Ge dem inte det! Du bestämmer över din blogg, så kör ditt race och ingen annans. Vi är många som hejar på dig. Stor kram till dig!

2009-04-16 @ 09:39:48
Postat av: Annalena

You go girl!

Läser din blogg flera gånger om dagen, din blogg lyser upp mina annars ganska så trista arbetsdagar.



Kämpa på, fortsätt med bloggen.



Massa kramar från mig!

2009-04-16 @ 09:44:23
Postat av: maja

hej! jag läser din blogg varje dag, du har en underbar blogg! tycker du har jätte snygga kläder. Dom som skriver en massa dumma saker ska sluta läsa din blogg, lyssna inte på dom!

2009-04-16 @ 09:51:28
Postat av: Evelina

Är det inte möjligt att du kan blockera denna elaka människa som skriver till dig?



Hoppas verkligen det - du har en fantastisk blogg och jag vill verkligen fortsätta följa dig...



KRAAAM

2009-04-16 @ 09:55:43
Postat av: tella

Hahaha, vad pinsamt för henne! Hon trodde nog inte att kommentarerna visas med ip-nummer. Mäkta ågren hon ska ha då. Shit, ett bra tecken på avundsjuka kallas det där. Har själv haft tjejer som skrivit skit om mig, men av sånt blir jag bara starkare. Deras gröna avund skiner igenom starkare än elaka kommentarer!



ha en fin dag

2009-04-16 @ 10:03:43
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: BETTY

Anonymitet kommer nog alltid att finnas på nätet, svårt att lösa!

Men precis som du skriver så är personerna troligtvis väldigt olyckliga så bry dig inte om att bli ledsen!

Jag är här inne ibland och ser hur många fina kommentarer du får =) gläds åt dom istället =)



2009-04-16 @ 10:04:30
URL: http://frubettys.blogg.se/
Postat av: Starmama (sjuksköterskestudent)

Hej Josefine!



Gud vilka tråkiga kommentarer! Om man inte har nåt snällt att skriva så behöver man ju inte skriva alls ?! Eller hur! Jag tror att det i detta fall handlar om en osäker & ung tjej som inte vet mycket om livet...än.



Jag är själv mamma till två små barn och vet precis hur det är att vara mamma så jag vet hur du tänker!



KRAM Starmama

2009-04-16 @ 10:15:05
URL: http://starmamasblogg.blogg.se/
Postat av: emma

Fyyy faaan vilken människa!! Jag tycker att du är jätte fin och dina barn är ju guda söta! Att folk bara orkar vara så negativa. Man är mycket lyckligare om man tar allt med en klackspark och lite mer positivt tänkande!! Ha det bra!!

Emma i skåne

2009-04-16 @ 10:26:17
URL: http://emletemle.blogg.se/
Postat av: Mary

Läser din blogg varje dag och anledningen till det är just för att du är den du är och för att du hjärtligt delar med dig av din vardag och sprider så mkt lycka och glädje till alla oss läsare. Oavsett om du skriver om nederlag eller positiva saker så tycker jag att du förmedlar en livsglädje och en styrka som är beundransvärd. You rock!

2009-04-16 @ 10:31:19
URL: http://princesssmary.blogg.se/
Postat av: Zandra

Det finns alltid avundsjuka människor därute! Tyvärr får man mycket elaka kommemtarer ibland! Man får bara försöka skaka av sig det! Tycker de är så tråkigt att folk måste skriva elaka saker! Har haft ett antal sådana kommentarer i min blogg =( Jag super duper gillar din blogg! Läser den nästan jämt! Du är en toppen fräsch mamma =) Du verkar så lycklig o ni verkar ha det toppen! Stå på dig!! Kram Zandra

2009-04-16 @ 11:28:07
URL: http://mammadee.blogspot.com
Postat av: Souvisa fr. Göteborg

Hej du fina med det härliga bloggen!



Jag e´så säkert på att de som skrev de taskiga kommentarer till dig är inte mer än 14 år (iaf. mognadsnivå)och trots det så finns det många snälla förnuftiga 14 åringar som aldrig skulle "mobba" folk på det sättet!!! Det måste de ju har varit/är för jag har så svårt att föreställa mig att vuxna mogna människor ska kunna skriva sånna! Fy siggen människor! Jag skriver nästan aldrig kommentarer till folk men jag kunde verkligen inte låta blir denna gången.



Du e´verkligen en härlig person.



Kram fr.



Trogen bloggläsare sedan 2 år...



2009-04-16 @ 12:00:43
Postat av: Anna

Suck på vissa människor! Du är förmodligen snyggaste mamman jag sett i alla fall! Folk är bara avundsjuka :)

2009-04-16 @ 12:07:45
URL: http://annasara.net
Postat av: Sara

Hej J. :) Jag läser din blogg dagligen, jag har dock inga egna barn, men längtar ju såklart när man ser din famij.



DU har många personer som gillar din blogg grymt mycket, det är ju det viktigt.



Och dina kläder, jag älskar varenda outfit ;)

Fortsätt med samma stil. Jag gillar den grymt, och tycker om att det är Gina Tricot mycket du handlar från. Så man själv har råd med ;)



Din blogg är toppen och får mig på bra humör när det är nere på botten..



Ta hand om dig och familjen!



Kram från Sara



2009-04-16 @ 12:14:36
URL: http://sarath.blogg.se/
Postat av: Ida Linnéa karlsson

Oj vad många kommentarer du fått. O här får du en till som säkert påminner väldigt mycket om alla andra. Men ta verkligen inte åt dig, du verkar va en superbra mamma som älskar dina barn och man över allt annat. Du klär dig jätte fint. Och det är väl klart att man tycker om när barnen sover. De är ju så söta då och den peronen som skriver sånt där trams har väl ingen aning om hur slitsamt det kan vara att va småbarnsmamma. Även en mamma måste få en liten stund med bara sig själv mellan varven. Du verkar ha ett helt underbart liv och jag längtar obeskrivligt mycket tills jag själv har två underbara barn. Din blogg är verkligen super!! O jag har kollat på dina bröllopsbilder hur många gånger som helst. Ni var jättefina. Jag tror du är en förebild för väldigt många och en bra mycket sådan också. jag kommer läsa din blogg så länge du fortsätter att blogga!

2009-04-16 @ 12:19:20
URL: http://idalinnea.webblogg.se/
Postat av: Sessan ☆

Det är nästan läskigt att veta att så crazy människor färdas på internett. Fast nytt är det ju inte!



Jag är glad du är du Josefine & tar det som du gör ♡



Kram hjärtat

2009-04-16 @ 12:19:54
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Sara

haha, roligast (man måste ju skratta åt dessa dumheter tycker jag!) var ju ändå kommentaren att man inte ska skaffa barn om man tycker att lycka är när barnen sover! ALLA som har barn vet väl att det är lycka när de sover? För då hinner mamman och pappan blir utvilade och barn som sovit bra = glada barn! Sömnen är ju bland det viktigaste i en småbarnsföräldersliv, allt hänger ju på det (nästan iaf).



Hoppas du inte tar åt dig av den super korkade idioten som håller på så där (eller för andra idioter som kommenterar elakt också).



Ha en fin dag!

2009-04-16 @ 13:27:51
URL: http://www.metrobloggen.se/sarasliv
Postat av: Caroline

Till Anna

Är det så omänskligt om det nu vore så att Josefin vill ha lite feedback efter att få hör så mycket skit hela tiden då? Jag tycker att det är ett normalt beteende, att man vill höra lite godhet och få bekräftelse på att de där elaka komentarerna inte stämmer.

2009-04-16 @ 13:58:14
Postat av: Titti

Jag läser åxå varje dag.Eller nästan iallafall! Tycker man kanske ska ta å sluta läsa om man ska va taskig..Håll sin åsikt för sig själv iallafall. Nää upp med hakan! Jag tycker det är kul att läsa bloggen å se hur de små ser ut att växa! Kram/Titti

2009-04-16 @ 14:15:29
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: johanna

Hej! Jag blir galen på alla negativa ord.. Att blogga är ett sätt att visa hur man har det speciellt vardagen... Jag blir så ledsen av att en del människor har mage att skriva ett inlägg, ja för den delen att ta sig tid att komma med nåt negativt..

- Alla har olika klädsmak , tack och lov! Dina kläder tycker jag är hur fina som helst!

- Barn som sover! Är det vackraste som finns! Jag kan titta mig blid på min lilla prinsessa när hon ligger och sover.

- Att du inte skriver om din man är helt fel! Du skriver om hela familjen!



Jag är mammaledig och läser din blogg varje dag, för att få tips och se hur en anna småbarnsmamma har det! Och vem vill inte se kort och får lite tips på shopping?



Din blogg är ÖVERLÄGSEN, kom ihåg de!!

2009-04-16 @ 15:10:03
Postat av: Sara

Hej Josefine! jag har läst din blogg ett bra tag och tycker att du är en bra mamma o fru. Till den tjejen som tycker att du klär dig tant är ju inte helt klok. Din man är ju oxå en bra pappa o man som ser till sin familj.



kram Sara

2009-04-16 @ 15:13:06
Postat av: Sundsvall

Hurdu! Är inne ofta hos dig och kikar. Är rätt uppenbart att kommentarerna beror på den egna individens trisess och avundsjuka. Jag har själv inga egna barn och är så otroligt fascinerad av Dig som är så otroligt positiv i vardagens alla skeenden och händelser, vad det än är. Försöker vara mer positiv - det inspirerar du verkligen till! Och du - det finns en anledning att det är så många som är här inne och läser och tro mig - det är inte för att din blogg är tråkig, för att du är tråkig eller för att du på något vis skulle vara en dålig förälder. Snälla, lägg inte in lösen och fortsätt med den fina bloggen.



MVH Sundsvall

2009-04-16 @ 15:53:06
Postat av: Filippa

Dom är bara avundsjuka för du är så vacker och har två väldigt söta barn! Stå på dig!

2009-04-16 @ 16:00:01
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: lisa

VAH? Hur har man bara mage att skriva och göra ngt sådant? :o Du har verkligen ingen tantig stil utan är helt klart supersnygg i allt du har på dig! Tycker tom att du passar i att vara blek, som alla är i dessa årstider!

STOR KRAM!

2009-04-16 @ 16:34:55
Postat av: Jennifer

Jag tycker din blogg är toppen! Mitt intryck av dig är att du är häftig och verkar vara en jättebra mamma :)



Jag tror den elaka-kommenteraren är en smula avundsjuk...

2009-04-16 @ 16:35:44
URL: http://jenniferfreiholtz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej fy! Jag håller itne med ett dugg!

Du ahr en jättefin stil verkligen, tycker att du verkligen klär dig i kläder som du passar bra i.

och du verkar vara en toppenmamma som älskar sina barn otroligt mkt. jag är inte dum så jag förstår ju att man kan tycka att det är skönt om ens lilla barn sover ibland så att man får vila ut själv också.

sånna puckon det finns!

2009-04-16 @ 17:09:13
Postat av: sanna

Hahaha, väldigt smart tjej.



Vadå tantig klädsel?

Jag tycker din klädsel är fin (ungefär samma som mig).. Eller vi kanske få starta en klubb tantiga kläders klubb =) haha

2009-04-16 @ 17:22:17
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Josefine!

Jag vill bara säga att det är hemskt hur människor kan bete sig, förstår inte vad man får ut av att såra andra.

Jag gillar din blogg otroligt mycket, bara så du vet!! :D

2009-04-16 @ 17:56:34
Postat av: HildeS

Stå på Josefine, det er ikke mange småbarnsmammaer som ser så freshe ut som deg gitt:-)

2009-04-16 @ 18:34:11
URL: http://treprinsesser.blogspot.com
Postat av: Anonym

Stå på dig! Du klär dig snyggt och stör det dem så kan de läsa en annan blogg. Folk lägger oftast dumma komentarer för att de är osäkra/missnöjda med sig själva!

2009-04-16 @ 19:44:30
Postat av: nathalie

hon verkar vara avundsjuk helt enkelt! trist dock att hon kanner sig tvungen att kommentera sa taskigt.

2009-04-16 @ 19:59:53
Postat av: jennie

Jag diggar din blogg, fortsätt med det du gör=) och du verkar ha en superduper familj trevlig helg.

2009-04-16 @ 22:04:14
URL: http://theresemamma.blogg.se/
Postat av: maja

hahhahaa , åh herregud sicken idiot , haahaa hon är ju definitivt inte fullt frisk denna människa med mutipla personligheter .



Ja världen är skrämmande var gång man råkar ut för denna där typen av människor .



Älskar VERKLIGEN din blogg

många blöta pussar från ljungby

2009-04-16 @ 22:15:33
Postat av: barnshoppingbloggen - VINN ett bosieboo avståndslarm!

Men orka liksom! Stå på dig och ta inte åt dig! Din blogg är toppen!

2009-04-16 @ 22:44:06
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Frida

Snälla kommentarer eller inte, sådant beteende är skamligt och givetvis tyder det bara på att personen i fråga är avundsjuk.



Du är och förblir en av mina "förebilder" som jag tycker har kommit bra mycket längre än oss flesta andra. Förövrigt är du en av få som verkligen tycks ha ett hjärta av guld. Skaka av dig den där knäppisen och fortsätt förgylla många andras vardag :)

2009-04-16 @ 23:10:02
URL: http://fridasvardagsbestyr.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja.. vad säger man... Att vissa människor orkar!

Varför inte lägge ned den energin på något vettigt istället?

Det är ju inte direkt bloggbrist,så så himla svårt kan det väl inte vara att klicka sig in på en blogg man faktsikt gillar istället...



Jag gillar iallfall din blogg och kikar in här ofta!

Dessutom tycker jag att du har en finfin stil! ;-)



Ha en bra kväll och sov gott! Kram



2009-04-16 @ 23:17:56
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej Josefine!!

Så otroligt lågt av personer att skriva så elaka och totalt sanningslösa kommentarer i en så bra och läsvärd blogg som din!!Det handlar bara om avundsjuka och du ska inte ta åt dig av dessa kommentarer!

Tycker så mycket om din mysiga,varma och inspirerande blogg och tittar in varje dag=) keep up the good work Josefine och ta hand om dig!

Kram från Lovisa

2009-04-17 @ 00:26:25
Postat av: Tiina

Tycker du underbara Josefine ska blockera hennes IP adress, vet dock inte om det går på den sidan du har, går iaf på blogg.se



Hoppas såna människor kan sluta, så grymt trist!



En tjej på 19 år som ser upp till dig :)

2009-04-17 @ 01:12:28
URL: http://tiinapaananen.blogg.se/
Postat av: Martina

gud vilka korkade personer som lämnar riktigt pantade kommentarer. tyvärr är det ju så med att lämna ut sig på nätet.

hur som haver, ang. din stil?! Jag tycker du passar fint i det du har på dig. Alla klär sig olika, så är det med det! Och du har ju inte en blogg ang mode vad jag förstår, så varför yttra sig om ditt klädval!



Nej snyggaste morsan i stan, låt folk hålla på-man kommer aldrig i från "mobbare"! Tyvärr



kram på dig

2009-04-17 @ 07:22:01
URL: http://vackravega.blogg.se/
Postat av: Pamela

Jag tycker verkligen det är hemskt att se att människor sitter där framför sin dator, går in på andras bloggar bara för att skriva taskiga, dumma och onödiga saker. Varför går man in på en blogg man inte tycker om? Ni får ju sluta med de! Helt sjukt. Jag tycker om din blogg jätte mycket, hoppas verkligen att du blir av med dessa hemska människor på din blogg. Synd att man inte får reda på vem det är, de måste dock må väldigt dpligt själv och vara väldigt avundsjuka på dig känns det som. Varför gör man annars så mot en annan person man inte ens känner? Fortsätt med det du gör! Du verkar vara världens bästa mamma! Mvh Pamela

2009-04-17 @ 09:46:19
Postat av: Michelle

Men herregud, skriver folk sånna jävla dumma komentarer till dej! Då e det väl bättre att dom byter blogg som sagt!

Tycker din är hur mysig som helst!

Kram

2009-04-17 @ 12:05:45
URL: http://michilullan.blogg.se/
Postat av: Kan Dee

Herregud! Det låter som om det är en person som inte har något liv. Väx upp och sluta med så dumma kommentarer. Fattar inte vad personen ifråga har att göra på bloggen då inget verkar bra?



Kram Kan Dee

2009-04-17 @ 13:37:18
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: lotta

Näe fy, är det verkligen vuxna männsikor som sitter och mobbar folk på nätet. Inte går man fram till någon på stan och påpekar hur tråkiga kläder någon har eller var dennes man är? Men på nätet där man kan gömma sig bakom en skärm är det plötsligt okey.

Nej, stoppa nät mobbningen säger jag!

By the way så tycker jag att din blogg är super bra och älskar att gå in här för att få lite inspiration. Du ser alltid fabulous ut ;P

2009-04-17 @ 18:16:07
Postat av: . Pjumas . ♥

Det där är helt sjukt, kan inte fatta att man ens orkar lägga ner sin tid på sånt där som är så onödigt!

Jag tycker i alla fall att du inte ser tantig ut, utan jag gillar så som du klär dig, det är fint :)

2009-04-18 @ 14:42:23
URL: http://pjumas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0